2777
2789

بچہ ھا مامانم پولشو دادہ بہ یکی از فامیلامون برای مزرعہ ی آیندہ ی سایت شرط بندیہ

الان اون فامیلمون پولمونو خوردہ و نمیدش

2700 میلیون بودہ و من برای 1 تومن حاضرم ھر کاررری کنم

حتی حاضرم برم گوہ ھای دستشویی عمومیو بخورم حاضرم بمیرم ولی 1 تومن داشتہ باشم و کتاب تست داشتہ باشم

سوالم اینہ چطوری پولو پس بگیرم از اون فامیلمون؟!!!!!!!

عزیزم یزره بهتر صحبت کنمن عصبانیتتنونو درک میکنم

چرا از کتابخونه ها کتاب نمیگیری یا کتابای دست دوم‌نمیگیری ما خودمون کتابای دست دوم  میگیریم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای هستی و کتابای که میخای چیه؟شاید من داشته باشم بدمت

نہ عزیزم مرسی نمیتونم قبول کنم واقعا

من فقط دارم حسرت اینو میخورم چرا توی این ھمہ نداری و بی پولو مامانم باید ھمچین کاری کنہ خییییییلی حالم بدہ بخدا الان میترکم

2 میلیون و 700

حتما برای شما پول زیادی بوده ولی بخاطر ۲میلیارد هم‌ارزش خودکشی نداره بگردتو دیوارو از دوستاتو افراد خیر کتابخونه ها ببین میتونی کتابها رو پیدا کنی مثلا شریکی بخرین کنکوریهای پارسال ببین میتونی کسیو پیدا ونی کتابارو بهت بدن یا مثلا یکی دوماه بری سرکار یمقدار پول دستت بیاد 

حتما برای شما پول زیادی بوده ولی بخاطر ۲میلیارد هم‌ارزش خودکشی نداره بگردتو دیوارو از دوستاتو افراد ...

باورت میشہ ھر راھیو امتحان کردم ولی نشد

من تا الان 2700 رو ی جا ندیدم چرا باید ھمچین اتفاقی بیفتہ چرا این بلا باید سر من بیاد

شاید باورت نشہ من پول مترو ندارم!

ھر روز استرس دارم امروز ب چہ بھونہ ای رد بشم

من 3 ھزار تومج ندارم انوقت مامانم 3 میلیون بدہ برہ؟

نہ عزیزم مرسی نمیتونم قبول کنم واقعا من فقط دارم حسرت اینو میخورم چرا توی این ھمہ نداری و بی پولو م ...

خواهر سلام.شما چه کتابی میخوای؟کنکور چی میخوای بدی؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟