2777
2789
عنوان

می‌خوایم بریم روستاهای حاشیه شهررر☹️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 38 پست

فدای سرتون
صلاح تو در اتفاقیه که افتاده  
ریلکس خودتو بسپار به جریان

حرف بقیه هم برات مهم نباشه ورشکستگی برا هرکسی ممکنه اتفاق بیوفته  
اگر خودتون میتونید کار کنید کمک بابات بدید
نترس پدرت به محض این که دستش باز بشه برمیگرده شهر پیر و جوان نداره کسی که شهر زندگی کرده باشه هیچوقت روستا رو ترجیح نمی‌ده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محله های دیگه نمیشه پول باید بیشتر بدیم 

نمیدونم والا هرشهری محله بهتر ارزونم داره، حتی شهر دورتر برید

مثلا اگه تهران هستید برید اطراف اصفهان یا اطراف شیراز، اونجوری بهتره تا اینکه محله ی بد برید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

منم بخاطریکه از مستأجری راحت بشیم اومدم حاشیه شهرمون پنج ساله نتونستم کنار بیام با فرهنگ اینور منتظرم فرجی بشه برم جایی که بهتره

بااینکه آدم فهمیده و باشعور هم پیدا میشه ولی خب نفهمم تا دلت بخواد هست می‌دونی بدی اینور چیه اینکه همه توپشون پر سر جنگ دارن اونم بخاطر تنگدستیه بیشتر 

و خدا نکنه یکم تر تمیز باشی حتی با پوشش مناسب انگار آدم ندیدن زل میزنن 

خلاصه بی اهمیت و سرت تو لاک خودت باشه رفت و آمد نکنید باکسی 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
آخه عزیزم جای بهتر پول بهتری هم میخواد 💔

ربطی نداره. روستاهایی که نزدیک شهرن معمولا به خاطر هجوم زیاد ادم هایی که پولشون به زندکی تو شهر نرسیده و فقیرن محیطشون بد میشه وگرنه خود بومی هاش خوبن و لی خب فقر بقیه اونجارو تبدیل به حاشیه شهر کرده و فقر با خودش‌جرم و فحشا میاره ولی روستاهایی که از شهر دورترن معمولا محیط سالک تری دارن و اتفاقا ارزونترم هستن.

دقیقا همین اتفاق برای عمه منم افتاد. خودشون رو خیلی راضی نشون میدن.پشت سرشون حرف زیاده ولی پیش روشون ...

ولی من کلا دوس ندارم برم پایین شهر 

همه آدمی هست من پوششم آزاده خب رفتم دیدم چطور نگاه میکنن

آخه چرا مااا

تقریبا همه ادما ی بار تجربش میکنن

تا باشه از این ضررهای مالی

الهی شکر همگی دور سفره جمع هستید

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی من کلا دوس ندارم برم پایین شهر  همه آدمی هست من پوششم آزاده خب رفتم دیدم چطور نگاه میکنن

پوششت رو تغییر بده 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی من کلا دوس ندارم برم پایین شهر  همه آدمی هست من پوششم آزاده خب رفتم دیدم چطور نگاه میکنن

چطور برشکست شدید؟ قبلا کجا زندگی میکردید؟ چرا باید خونه و ماشینتون رو بفروشید؟ 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
شهرستان پرسیدم خونه ها میلیاردی بود آخه ویلایی هستن معمولا الان پنج تومن هم واسه ما پنج تومنه

بالخره روستاهای اطراف هم ک فرمودید محل زندگی اراذل و اوباش ک نیست .اونجا هم خانواده های آبرومند هست

لطفا لایک نکنید .