2777
2789
عنوان

بچه ها آشنای دور چه کسی میشه؟

1493 بازدید | 447 پست

سلام ،

برای من سواله که آشنای دور چه کسایی هستن؟

فامیل دور که مشخص کیه اما آشنای دور رو نمدونم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامل اقوام شوهر خواهر هم میشه؟

اقوام خواهر شوهر بله دیگه 

مثلا خواهر شوهر خواهرشوهر تو میشه اشنای دور 

دیگه بقیه اش ب نوع روابط خودتون بستگی داره

کاربری قطع دسترسی~

@sahereshab  

سلام عزیزم توی تاپیک حس۶ازت چندتاسوال پرسیدم.متاسفانه تاپیک ترکید.

خواستم ازت تشکر کنم که به همه سوالام با حوصله جواب دادی.واقعا همه جواب ها دقیق ودرست بود جوری که حیرت زده شدم😁😍

۲شب پیش که سوالات رو پرسیدم،برای سلامتی وحاجت دلت چند صلوات فرستادم وسوره کوثر خوندم.

🌺🌺🌺مرسی که راهنمایی کردی

@sahereshab     سلام عزیزم توی تاپیک حس۶ازت چندتاسوال پرسیدم.متاسفانه تاپیک ترکید. خواس ...

سلام عزیزم کدوم یکی همون که دیشب پرسیدین؟ نمیدونم چرا میترکونن 

عزیزمی خواهش میکنم .جدی همشون؟ خب خداروشکر 🤍بهترینها برات رقم بخوره ان شاءالله 

اها یادم افتاد کدوم تاپیکه ، قربونت عزیزم مرسی خیلی لطف کردی چقدر به دعاهاتون نیاز داشتم من .مرسی 

خواهش میکنم گلم خوشحال شدم تونستم کمکی کنم🌸🦋

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

سلام عزیزم کدوم یکی همون که دیشب پرسیدین؟ نمیدونم چرا میترکونن  عزیزمی خواهش میکنم .جدی همشون؟ ...

انشاالله به بهترین شکل ممکن به همه آرزوهات برسی😍

به خدا همشون درست بود مخصوصا اینکه گفتی پسره از روی عملش به من علاقه ش رو نشون داده واقعا جا خوردم🙂😁😁😁

سلام عزیزم کدوم یکی همون که دیشب پرسیدین؟ نمیدونم چرا میترکونن  عزیزمی خواهش میکنم .جدی همشون؟ ...

فقط خدا میدونه به هر سوالم که جواب میدادی،برات از ته دلم صلوات میفرستادم

@sahereshab  

عزیزم یه سوال دارم اگه جواب بدی ممنون میشم

گفتی آقای م نام۳،۴ماه دیگه به صورت جدی خواستگاریم میاد .عزئزم این خواستگاری یعنی با خانواده ش میاد خو نه مون ؟

انشاالله به بهترین شکل ممکن به همه آرزوهات برسی😍 به خدا همشون درست بود مخصوصا اینکه گفتی پسره از ر ...

عزیزم مرسی از دعای خیلی خیلی قشنگت همچنین قشنگم😍🧡

خب خداروشکر، اکثرا یکی بم میگه جوابارو حالانمیدونم حسمه یا اینی ک پیشمه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید !