بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم فرستادم،،اینا رو تهیه کن به مدت 3ماه استفاده کن،،،منم کم کم تهیه کردم بعد عید شروع میکنم،،این فولیکول های تپل وبا کیفیت میسازن،،،خیلی ها از این درمان نتیجه گرفتن،،،خیلی ها دوقلو باردار شدن،،،
خیلی تاکید میکنم،این روش درمان رو انجام بدی،،،درسته هزینه بره،،،اما کم کم بخر داروهارو،،بسیار مکمل وویتامینهای مخصوص باروری هستن،،،ماه اول که شروع کردی روز 11پریودت حتما سونو گرافی انجام بده ببین چقدر سایز فولیکولت تغییر کرده،،قول میدم درعرض 3ماه حامله بشی،،چون هرکسی این درمان رو انجام دادا حامله شده،،،شما حالا به من اعتماد نداشتین ،،میتونین این درمان رو به دکتر زنان هم نشون بدین وبا خیالت راحت شروع کنین،،،البته من در زمان شروع درمانم hmg هم تزریق میکنم
اره عزیزم توگوگل سرچ کن تک به تک هرجاموندی راهنماییت کنم،،از طرفی وقتی درمانت رو شروع کردی از 6پریودی تا8پریودی hmg بزن ولتروزول هم استفاده بعدش 11پریودت حتما بروسونو،،،میبینی چنتا فولیکول غالب وتپول داری،،بعد آزادسازی بزن،واز ده پریود تا20 پریود منظم نزدیکی داشته باش واز جات بلند نشو ،،،خیلی توصبه میکنم بخری،،،البته خاویار هم اضافه کن،،اینا بمب فولیکول واسپرم هست،،،
عزیزم امپول آزاد سازی و hmgرو بدون نسخه میدن؟ کلا از سرجام بلند نشم؟شر کار میرم
اون ماهی که درمان رو شروع کردی به دکتر برو برات سونو بنویسه تا ببینی چنتا فولیکول داری،،بعد نیاز شد بزن،،نشد نزن،،،اما بازم خیلی تاکید میکنم حتما بخر واستفاده کن،،،خیلی افراد نتیجه گرفتن،،چه اقایون چه خانمها همشون نتیجه گرفتن