2777
2789

چه کارهایی رو انجام می دادید یا نمی دادید؟ من چند ماه دیگه ۱۸ سالم میشه به نظرتون به جز درسم چه کارهای دیگه ای رو واسه آینده ام انجام بدم؟

کاربری دست دونفر:)

قطعا مهارت پولساز 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رشته ورزشی قطعا

ازدواج نمیکردم قطعااا

درسم و سفت میخوندم رشته خوب و اینده دار

یه هنر کنارش یاد میگرفتم 

تا اونجایی ک میتونستم تفریح و گردش 

و چندتا دوست خوب و رفیق واقعی 

مستقل میدشم

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

توهمون سن طلاق میگرفتم نه۲۰،بعدشم ازدواج نمیکردم به اون سرعت ،به اونیکه دوسش داشتم ابراز علاقه میکردم اینهمه حجب و حیا زیادی بود انگااار!!!

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

ازدواج نمیکردم بااینکه شوهرم ادم خوبیه ومن باعلاقه ای که بهش داشتم ازدواج کردم احساس میکنم خیلی زودبوده ومیتونستم درس بخونم توسن بالاتری ازدواج کنم والان موقعیت دیگه ای می داشتم بنظرم خودت رو اصلا درگیر این جور مسایل نکن وهمون درست اولویتت باشه

خداحفظش کنه🥰 به نظرم آدم قوی هستید چون من الان حتی نمیتونم فکرشو بکنم که چطوری از یه بچه مراقبت کن ...

من خیلی قوی و شجاع هستم

من خیلی پرانرژی هستم

من خیلی مهربون و آروم هستم

خدا همیشه باهامه و دوسم داره🖐❤️

اینارو فقط بخاطر جذبشون گفتم عزیزم😃😅🚶‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
خوش ب حالت هی میگم کاش ۱۸ میشدم مثل ادم تو رشتم درس میخوندم یه کار و مستقل شدن

هیچوقت واسه انجام کاری که میخواید دیر نیست. اصلا فکر کنید ۷۰ سالتون بوده و به طرز معجزه آسایی برگشتید به سن الانتون😅 کلی وقت دارید که به هدفتون برسید

کاربری دست دونفر:)