2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک اگه معلم بودید 😏

378 بازدید | 26 پست

فکر کنم خلاف قوانین سایته اما دلم میخواست به اون خانمی که بچه ها نوجوون رو بیمار خطاب میکنه بگم :نوجوون پر از هیجانه و توی این سن نتنها از لحاظ جسمی بلکه از لحاظ روانی هم داره دچار تغییرات میشه .

و این نوجون قراره بیشترین تایمش رو تو فضای مدرسه بگذرونه .

پس قاعدتا کادر مدرسه و فضای مدرسه باید آنقدر قابل اطمینان و باشه که بچه ها توش خودشون بشناسن و تمایلات شون رو پیدا کنن 

ن اینکه بخوان خودشون رو پنهان کنن .

من خدا روشکر میکنم دیگه ناظم معاون معلمای عصبیمون رو نمیبینم

یک معلم دینی داشتیم  ماااااه بود ،۳ دبیرستان  بودم

چقدر مهربان بااااا حوصله   راهنمایی میکرد

🐖🐷🐽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هرچیزی تعادلش خوبه هم دانش اموزا باید تعادل رو حفظ کنن هم معلمین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جاری من معلم هست .ایشون عکس بچه ها رو میگیره میاره خونه همه رو مسخره میکنه از دم .این باباش معتاده .این مادرشآفغاتی .این باباش کار گره .ابن بچه ترسو .این بچه فلانه

.بخاطر رفتارش بهش تذکر داد شوهرم ک کارت خیلی زشته خانوم معلم کل فامیل رو با سلیطه بازی ریخته بهم .

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
جاری من معلم هست .ایشون عکس بچه ها رو میگیره میاره خونه همه رو مسخره میکنه از دم .این باباش معتاده . ...

من pcos گرفتم   ، در دبیرستان

سندروم تخمدان  پلی کیستیک 

وزنم از ۵۵  شد ۸۵  پشت کنکورم بودم

چقدر معاون  ناظم معلما مسخرم کردن

🐖🐷🐽

جاری من معلم هست .ایشون عکس بچه ها رو میگیره میاره خونه همه رو مسخره میکنه از دم .این باباش معتاده . ...

موندم آموزش پرورشی که آنقدر گزینش میکنه معلمین رو 

اینا چطوری از زیر دستش رد میشن

من pcos گرفتم   ، در دبیرستان سندروم تخمدان  پلی کیستیک  وزنم از ۵۵  شد ۸۵ &nb ...

متاسفانه بعضی ها بشدت عقده ای هستن و اصلا اخلاق حرفه ای ندارن .باید بخاطر رفتارهاشون گزارش میزدید به اداره

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
موندم آموزش پرورشی که آنقدر گزینش میکنه معلمین رو  اینا چطوری از زیر دستش رد میشن

سهمیه داشت 

بگو پول دولتو میخوری بچه ها ملتو مسخره میکنی.  بشین خونه اگه جنبه نداری فرهنگی باشی

بخدا قسم اونقدر دلم برای بچه ها میسوخت .بعضی بچه ها خیلی ب معلم وابسته میشن .منتها ایشون شعور اجتماعی و کاری بسیاااار پایینی داره