2777
2789

سلام.من قبل از اینکه باردار بشم و تو این سایت دنبال راه درمان بودم به خودم قول دادم اگه روزی باردار شدم بیام از تجربیات و کارهایی که کردم بگم تا کسایی که مثل من دنبال راهکارن بخونن و شاید بدردشون بخوره.

خب من ۳۵سالمه شوهرم ۴۲ و من آندومتریوز و پرولاکتین بالا داشتم و شوهرم هم هر سه فاکتور آزمایش اسپرموگرامش خیلی پایین بود.حدودا یکسال اقدام کردیم و من هرماه تخمک داشتم ولی باردار نمیشدم.هر دکتری رفتم گفتن با این سن اصلا طبیعی باردار نمیشین و فقط iVF باید انجام بدین.شوهرم هم دکترش بهش قرص ویتامین و دوتاقرص دیگه هم داد که اصلا روش تاثیری نداشت.از همین سایت خوندم خرنوب خوبه و خلاصه دوماه خرنوب بهش دادم و ماه آخر هم معجون درست کردم و هروز صبح ناشتا میخورد.خودم هم ماه آخر درگیر اسباب کشی بودم و دیگه ذهنم و از روی بارداری برداشتم و همون ماه باردار شدم.هر داروی گیاهی واسه همسرتون قراره بدین حتما دوماه بدون فاصله باشه و اثرش بعد از دوماه میزاره.اگه خواستین مواد معجون و طرز استفاده خرنوب و براتون مینویسم.ایشالا که هرکی گرفتاره این موضوعه حل بشه🙏🙏

منم درگیرم شوهرمو هم هرچی ک بوده دادم بهش ولی فایده نداشت خسته شدم دیگه تنبلی خودم کم بود مشکل اونم اضافه شد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم درگیرم شوهرمو هم هرچی ک بوده دادم بهش ولی فایده نداشت خسته شدم دیگه تنبلی خودم کم بود مشکل اونم ...

سیگار و قلیون و الکل هم کلا باید حداقل ۶ماه ترک کرده باشه.معجون گرده گل و گرده نخل و عسل و شیره انگور و کنجد و گردو و خرما ژل رویال باهم میکس کن هروز ناشتا بخوره عالیه.من شوهرم مشکل زود ان زالی هم داشت که با این معجون و خرنوب اونم حل شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیگار و قلیون و الکل هم کلا باید حداقل ۶ماه ترک کرده باشه.معجون گرده گل و گرده نخل و عسل و شیره انگو ...

اهل سیگارو قلیون و اینا اصلاااا نیس..

ژل رویال و عسلو خورد نشد

خرنوب دادم نشد

یعالم دارو گیاهی قوی دادم نشد

شیمیایی قوی دادم نشد ک نشد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

درصد هاش چند بود؟

اسپرمای فعال و خوبش از ۱۰۰ درصدر ۱۶ درصد خوبن😭