2777
2789

میتونی همین سبکی حالا با یه نوشته دیگه که معنیشو دوست داری بزنی . من خودم خیلی دلم میخاد اسم پسرم و رو‌گردنم اونجایی که پلاک گردنبند میافته تاتو بزنم متاسفانه سوهرم‌به شدت مخالفه با تاتو . فقط یه تاتو رو انگشت حلقه دارم که اسم خودشه اینم اسم‌منو نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری عشقی طرح انتخاب نکن،بعدا پشیمون میشی. یه چیزی که برات معنی خاصی داره بزن. اونجوری هیچوقت دلتو نمیزنه

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

میترسم بزنم همه میگن پشیمون میشی طرحم انتخاب کردم من رو ترقوه خیلی دوست داشتم مخصوصا طرحی که میخوام رو ترقوه قشنگتره ولی چون هنوز فرهنگ تتو جا نیفتاده نمیخوام جایی باشه که همه ببینن