2777
2789
عنوان

چه غلطی کردیم ماشین فرانسوی گرفتیم مثل چی توگل موندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 30 پست
50ملیون زیرقیمت میگن بده

الاو قیمتش چندگذاشتی رو۹۰۰خورده ای هست البته ۸۰۰هم داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این چینی نیس اتومات فرانسوی خواهر

میدونم عزیزم میگم اینجا میگن فقط چینی رو دستت می مونه در حالیکه الان وضع اقتصادی مردم همون چینی هارو جوابه با توجه به آپشنال بودنشون و کم هستن اونایی که بتونن ماشین خارجی بخرن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم میگم اینجا میگن فقط چینی رو دستت می مونه در حالیکه الان وضع اقتصادی مردم همون چینی هارو ...

برااستفاده خوبه موقع فروشش به مشکل میخوری بایدچندماه صبرکنی ماشین ایرانی یه روزه فروش میره

دیوارگذاشتیم فروش نمیره

خیلی پیج ها هم هستن تو اینستا فالوور هم زیاد دارن فقط کارشون فروش ماشینه...

یه مبلغی میگیرن و عکس و مشخصات ماشینتونو پست میکنن 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم نا امید نشو اگهی کن حتما فروش میره یه کم زیر قیمت بدین توکلت به خدا باشه 

خیلی اگهی کردیم هربارکلی پول اگهی دادیم زیرقیمت هم گذاشتیم دعاکن برامون خیلی زندگیمون گره خورده😞

عه اونافک کنم دلالن طمعشون زیاده خواهر

خب دیگه اینجوری ماشینتون هم میمونه رو دستتون

بلاخره شمام باید کوتاه بیایدیا یکم خرج کنید همینجوری که مشتری پیدا نمیشه

در ضمن اون پیج ها فقط یه پست یا استوری میذارن و تبلیغ میکنن و پول همون تبلیغشونو میگیرن! دیگه مشتریش پیدا شد مشخصاتشو میگن خودتون با هم معامله میکنید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️