2777
2789
عنوان

لجبازی دخترم

379 بازدید | 22 پست

سلام من یه دختر چهار سال و نیم دارم همش یا در حال گریه کردنه یا در حال لجبازی یعنی جوریه که اعصاب برام نداشته یه کار الکی  بخواد اگه براش انجام ندی یه ساعت میشینه گریه می‌کنه باباش هم که از اول یا سرکار بود یا خواب زیاد مثل بعضی باباها با بچه بازی نمیکنه موندم چیکار میکنم یکم دخترم آروم باشه

بچه نیاز ب بازی داره همین

یا خودتون وقتشو پر کنید یا بفرستش مهد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرمو میگم.ممکنه شما امتحان کرده باشی.

کارتونای جدید و قشنگ براش بزار.

خمیربازی

یه تایمی در روزو مشخص کن باهاش بازی کنی

کتابای مصور

تو کارای خودت شریکش کن تا سرگرم شه

نقاشی

اگر هم آرومه و اذیت نمیکنه،حیوون خونگی(اگه شرایطشو دارین،چون عروسک نیستن و حال اونام مهمه❤️)

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

خودت باهاش بازی میکنی؟بعضی وقتا ببرش شهربازی یا از این بازی فکریای مخصوص سنش بگیر  نقاشی بکش ...

پارک میبرم بازی میکنم از اون بچه هاییه که نه تلویزیون میبینه نه گوشی یکسره دوس داره حرف بزنه و بازی کنه 

چون تو شهر تهران غریب هم هستم کسیو ندارم باهاش رفت و آمد کنم ولی پارک هرروز میبرمش بچه ها رو میبینه بازی نمیکنه بیشتر دوس داره خودم باهاش وقت بگذرونم از اون طرف میترسم یه بچه ی دیگه بیارم باباش که کمک نمیکنه اگه اونم غرغرو باشه مشکلم چند برابر میشه

یه مدت خیلی بهش توجه نکنید . درسته که روی رفتار بچه‌عا حساسید اما سعی کنید نظارت و توجهتون نامحسوس باشه .

تمرکز روی رفتار و کارهای بچه (اونم زیر ۶ سال ) و تذکر دادن مداوم بهش ، طوری که احساس کنه همیشه تحت نظره اونو بیشتر کلافه می‌کنه و به سمت لجبازی بیشتر می‌کشونه!

یادتون نره بچه زیر ۶ سال به دلیل اینکه حافظه کوتاه مدت کمی داره و فراموش می‌کنه ، پس قول گرفتن برای انجام ندادن فلان کار ، بی‌معنیه!☺️ و شما بی‌دلیل فک می‌کنید اون داره با شما لجبازی می‌کنه و می‌خواد شمارو عصبانی کنه! در صورتی که اون فقط داره بچگی می‌کنه!☺️

بهتره یه مدت اونو به حال خودش بذارید ، فقط به صورت نامحسوس مراقب باشید آسیبی به خودش نزنه !

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
یه مدت خیلی بهش توجه نکنید . درسته که روی رفتار بچه‌عا حساسید اما سعی کنید نظارت و توجهتون نامحسوس ب ...

شما روانشناسی؟

اینکه بچگی میکنه رو خیلی خوب گفتید👌👍

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
شما روانشناسی؟ اینکه بچگی میکنه رو خیلی خوب گفتید👌👍

من مصداق اون جمله‌ی معروفم که : من ورزشکار نیستم اما ورزشکاران را دوست دارم !☺️

روانشناس نیستم اما از بس دور و برمون پر شده از کسایی که مشکلات عدیده روحی روانی داشتن و دارن و من ناچار شدم هی کتاب بخونم ، الان یه جورایی روانشناس سرخود حساب میشم !☺️

از شوخی گذشته ، به نظرم همه باید یه مقدار روانشناسی رو بدونن ، ضمن اینکه بچه‌داری و روش تربیت و برخورد با بچه خودش یه علمه و کلی کتاب نوشته شده که متاسفانه برای بچه‌داری خیلی خوندم ! از این جهت میگم متاسفانه که کلی وقت گذاشتم برای اینکه بتونم یه بچه خوب داشته باشم اما هرگز نشد !😔🥺

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

اینکه با بقیه بازی نمیکنه برات نگران کننده نیس؟

منم شرایطم تقریبا مشابه شما هست 

دخترم با بچه ها بازی نمیکنه 

خیلی ناراحت و دل نگران هستم

دختر من سه سال نیمه هست

شما مهد نمیزارینش؟

ما کلاس مادر ‌و کودک باهم میریم

من مصداق اون جمله‌ی معروفم که : من ورزشکار نیستم اما ورزشکاران را دوست دارم !☺️ روانشناس نیستم اما ...

ناراحت شدم. چه غمی داره جمله آخرتون. الان رفتم تاپیکاتونو دیدم. آقا هستید و تاپیکاتونم مثبت و پر انرژیه.

معنی این غمو نفهمیدم‌ ایشااله که از اونایی نباشید که واسه دیگران روانشناسن و تو کار بچه خودشون موندن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی