2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل بابای منه اخری دیگه باهاش دعوا کردم دید چیا به سرش اوردن همونایی قرض داد بهشون خودمم بهشون گفتم ...

جالبه یکی از جاریام خودش زنگ زد درخواست پول کرد چرا شوهرش زنگ نمیزنه؟

بنظرتون کارشون درسته؟

پر از خیال🙂‍↔️
باید به کسانی قرض داد که شعور پس دادنشو داشته باشن بعضیا سهل انگارن پشت گوش میندازن

برادراشن

بخدا درامد اونا خیلیییی از ما بیشتره فقط فصلیه یه دفعه یه پول گنده دستشون میاد باهاش ملکی زمینی میخرن

برا ما ماهانه و ثابته انگار ما عابربانکیم

پر از خیال🙂‍↔️
جالبه یکی از جاریام خودش زنگ زد درخواست پول کرد چرا شوهرش زنگ نمیزنه؟ بنظرتون کارشون درسته؟

ببین واقعیت اینه شما باید مقابله کنی وگرنه زندگیت به باد میره به شوهرت حتی با دعوا بگو پول قرض نده به خانواده شوهرتم یکی که خبرا رو میرسونه بکو ما خودمون نداریم کاش دیگه بقیه نیان هی از ما بخوان بابای من پوله رو داده بود البته که میخواست خوبی کنه بعدم هی میگفت چرا نمیدن چند سال گذشت ومن به فلامت پوله رو پس گرفتم سری که درد نمیکنه رو ادم چرا دستمال ببنده

ببین واقعیت اینه شما باید مقابله کنی وگرنه زندگیت به باد میره به شوهرت حتی با دعوا بگو پول قرض نده ب ...

امانت دارهای خوبی هم نیستن وسیله هم دستشون میدی سالم تحویل نمیدن.

نمیدونم چطور باید جلوشو بگیرم اخه تاحالا باهم دعوا نکردیم

پر از خیال🙂‍↔️
امانت دارهای خوبی هم نیستن وسیله هم دستشون میدی سالم تحویل نمیدن. نمیدونم چطور باید جلوشو بگیرم اخه ...

رک باهاش حرف بزن بگو شرایط رو بگو تا حالا دول قرض ذادی درست درمون پس ندادن چرا باید از خوشی خودمون بزنیم براکسی که قدرنمیدونه وهرحرفی که میدونی راضی میشه

رک باهاش حرف بزن بگو شرایط رو بگو تا حالا دول قرض ذادی درست درمون پس ندادن چرا باید از خوشی خودمون ب ...

یه پول داره دستمون میاد فعلا دارم روش کار میکنم بریزه به حساب من که نمیشه برداشت کرد

چون حساب خودش سود میاد ولی قابل برداشتم هست.سر همین تا یکی میگه پول داری از اون برمیداره

همه رو بریزم رو حساب خودم اوکیه؟؟

پر از خیال🙂‍↔️