2777
2789
عنوان

موج های آبی 🐳

177 بازدید | 13 پست

بنظرتون تنها برم خوش میگذره؟ 🤕

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا  خوش نمیگذره

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

من تا حالا نرفتم😐

فک کنم اگه شانست بخوره چنتا آدم پایه باشن بری باهاشون خوش میگذره وگرنه تنهایی نه بگمونم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه نمیگذره مگرتینکه فقط بری تو دریاش .

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
بیشتر وسیله هاشو با بقیه سوار میشی ولی برا شنا کردن تنهایی اما بازم خوبه

میترسم کسی تنها نباشه نتونم سرسره سوار شم🙂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
نه😂😂😂 مشهدی هستی؟اگه اشنا ببینی خوبه خوش میگذره

مشهدی نیستم🙁

مشهدی نیستم🙁

اگه خونگرمی دوست پیدا میکنی برو هستن کسایی که تنها میان

ولی اگه نمیتونی ارتباط برقرار کنی با کسی تنهاییم دوس نداری بنظرم نرو

چون اونجا میری بقیه اکیپی اومدن میخندنو خوشن باهم تو حس بدی میگیری