2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید 😭😭💔

545 بازدید | 22 پست

سلام

ختم قرآن برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) همه ی بیماران و همچنین مادرم که ان شاءاللَّه سرطان یا تومور بدخیم نباشه بیماریشون و زود خوب بشن 😭💔

حزب هایی که تیک داره خونده شده ممنون میشم کمک کنید این ختم تموم بشه مادرم تمام زندگیمه دعا کنید برا سلامتیش  😭😭😭💔

ان شاءاللَّه هیچ وقت بیماری عزیزانتون رو نبینید 🥺💔

حزب1✅

حزب2✅

حزب3✅

حزب4✅

حزب5✅️

حزب6✅

حزب7✅

حزب8✅

حزب9✅

حزب10✅

حزب11✅

حزب12

حزب13

حزب14

حزب15

حزب16

حزب17✅

حزب18✅

حزب19✅

حزب20✅

حزب21

حزب22

حزب23

حزب24✅

حزب25

حزب26

حزب27

حزب28

حزب29

حزب30

حزب31

حزب32

حزب33✅

حزب34

حزب35

حزب36

حزب37

حزب38

حزب39

حزب40

حزب41

حزب42

حزب43

حزب44

حزب45

حزب46

حزب47

حزب48

حزب49

حزب50

حزب51

حزب52

حزب53

حزب54

حزب55

حزب56

حزب57

حزب58

حزب59

حزب60

حزب61

حزب62

حزب63

حزب64

حزب65

حزب66

حزب67

حزب68

حزب69

حزب70

حزب71

حزب72

حزب73

حزب74

حزب75

حزب76

حزب77✅

حزب78

حزب79

حزب80

حزب81

حزب82

حزب83

حزب84

حزب85

حزب86

حزب87

حزب88

حزب89

حزب90

حزب91

حزب92

حزب93

حزب94

حزب95

حزب96

حزب97

حزب98

حزب99

حزب100

حزب101

حزب102

حزب103

حزب104

حزب105

حزب106

حزب107

حزب108✅

حزب109

حزب110

حزب111

حزب112

حزب113

حزب114

حزب115

حزب116

حزب117✅

حزب118✅

حزب119✅

حزب120✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون  ان شاءاللَّه هر چی از خدا میخوایی بهت بده 🥺

خدا مامانت رو شفا بده ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مرسی مهربون  ان شاءاللَّه هر چی از خدا میخوایی بهت بده 🥺

حزب 

۱۱۳

۱۱۴

۱۱۵

۱۱۶

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خیلی ممنون  ان شاءاللَّه هر چی از خدا میخواهید بهتون بده 🥺💔

فدات 

ان شاالله شفای عاجل همه مریضا ویژه مادر شما 🤲💖

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

خدا مامانت رو شفا بده ان شاءالله

دورت بگردم گل مهربونم 😍

ثواب تاپیک شما بود من دیدم تاپیک ایشونو 

ان شاالله شما حاجت روا بخیر بشین ❤❤

دورت بگردم گل مهربونم 😍 ثواب تاپیک شما بود من دیدم تاپیک ایشونو  ان شاالله شما حاجت روا بخیر ...

خدانکنه عزیزدلم

ممنونم از مهربونیت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خدا بعضی آدم ها رو به صورت ویژه خوب و مهربون آفریده یکیش ایشونه 🥺🥺💔 @ثودک    

کاری نکردم عزیزم

ان شاءالله مامانتون سلامت باشن و سایه شون صدسال دیگه بالاسرتون باشه

الهی آمین

جزب 38 رو من میخونم

برای شفای پدرمادرم  بخصوص  مادرم دعا کنین

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

ان شالله که هیچ بیماری تو بدن مادرت نباشه

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..