2777
2789

ما ۵تا جاری هستیم من آخری هستم الان نزدیک ۵ماهه مادر شوهرم فوت شده مارسم داریم فامیل درجه ۱که فوت کردن تا سال سیاه بپوشیم حالاخواهرشوهر هم بارداره ده روز دیگه زایمانشه خواهرشوهر بزرگم اومده میگه سه روز دیگه خواهرمو ببر آرایشگاه اصلاح کنه گفتم بقیه جاری ها نمیگن تو رو کجا میبرن که خودتو انداختی جلو اونا بزرگترن گفت نه میلم نیست به اونا بگم حالا من باید چیکار کنم دستمال بگیرم ببر آرایشگاه بزارم سرش من واقعا نمیدونم چیکار کنم کسی اگه اطلاعی داره منو آگاه کنه ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حتما خواهرشوهر بزرگت بیشتر با تو راحت بوده 

به همسرت بگو 

اون بنده خدا هم بارداره گناه داره

ببرش ارایشگاه 

یه روسری یا شال خوشرنگ بخر براش رنگی ک بدونی استفاده میکنه

تو چرا ببریش؟خود خواهر شوهر بزرگت باید ببره.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تو چرا ببریش؟خود خواهر شوهر بزرگت باید ببره.

نمیدونم والا امروز صبح اومد گفت توببر آخه شهر ما کوچیکه فکر کنم به خاطر حرف مردم که نگن مامانشون مرده تو آرایشگاه بودن میخوان مثلا با یه نفر دیگه بره

[QUOTE=32633 21]در واقع وظیفه خانواده شوهرشه که سیاهشو در بیارن ، بازم بستگی داره به رسمتون  قبل از هر کاری با ...[/QUOTE]

بله یا باید حانواده ی شوهرش سیاه رو در بیارن یا دختر بزرگ خانواده.شما عروس کوچک هستی نباید این کارو بکنی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

نمیدونم والا شوهرم که میگه نمیدونم اگه به تو گفته که باهاش برو یه دستمال هم بگیر نزار دیگه روسری سیاهش بزاره پول آرایشگاهم حساب کن خواهرم گناه داره الان خیلی نیاز به مادر داره حداقل دورخواهرمو بگیرین تا زایمان کنه