2777
2789
عنوان

الهی کرم بزنه بدن مادر شوهری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تشک نداده اینجوری نفرین میکنی؟؟؟؟؟

تشک؟ من جهیزبه ای اوردم که به کل دختراش روی هم نداده  

محتاج تشک نبودم 

حرفم اینه که ایجور زنی بوده 

بیخیال و... 

فقط پس انداخته بدون تربیت 

پسراون مادربدبوداماشمانبایداون پسرانتخاب میکردی یکنفرمیشناسم پدرومادرمذهبی وقران خون پسرمشروب خور همیشه مقصرپدرومادرنیستن بعضی وقتادوستان ناباباب وجامعه مقصرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بگم خیلی وقتا رفتار بچه ها به پدر مادر بستگی نداره ها ....

و اینکه نفرین نکن نفرین اول دامن گوینده رو میگیره

سخته درک میکنم ولی اروم باش و دنبال حل مشکلت در دنیای واقعی باش

اینهمه نفرت در درونت اول باعث نابودی خودته

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اینهمه لعن و‌‌نفرین برای چیهه؟!!!اون دختر چشممو باز میکرد بعد انتخاب میکرد بزور ننداختن گردنش که بع ...

حالاهمه مدافع مادرشوهره شدن_مادرمن یک زمانی داداشم بیکاربودالتماس میکرد براش زن بگیرن میگفت چرابرم خواستگاری دخترمردم وقتی میدونم پسرم بیکاره بدبختش کنم_همون مادری که تعریفش رومیکنین توبیشترمواقع دامادمیکنه تا ازتربیت غلطی که کرده راحت بشه فقط برا راحتی خودش یکی دیگه روبیچاره میکنه_ازدواج سنتی همینه حتی مدرن هم همینه ممکنه چندسال باطرف باشی انقدربازیگرخوبی باشه که اخلاقهای بدشو نشناسی