2777
2789
عنوان

بزرگ که شدی هر چقدر دوست داشتی بخور😂+طنز

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 73 پست
خدا نکنه آبرومون می‌ره با این تعالیم منشوری 

اره حواست بهش باشه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

یکی دوبار مادر شوهرم ب متلک گف تو بچه هات تو حسرت موندن درآورد واسه خودشو گف بیا بچم جیغ زد فرار کرد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه رو با این چیزا کنجکاو نکنید باعث بلوغ زودرس میشه

بابا اون اصلا متوجه نمیشه چی به چیه.خودمون به شدت حساسیم.حتی من جدیدا سعی می کنم لباسم زیاد باز نباشه چون پسرم دیده بقیه مامانا به بچه شون شیر میدن میاد میگه مامان این شیشه نی نی.اعصابم بهم می ریزه.این حرکت شوهرم خودمم شوک کرد 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
یکی دوبار مادر شوهرم ب متلک گف تو بچه هات تو حسرت موندن درآورد واسه خودشو گف بیا بچم جیغ زد فرار کرد

اینقدر بدم میاد از این حرکت مادربزرگا 😡😡

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اینقدر بدم میاد از این حرکت مادربزرگا 😡😡

دقیقا ولی خو بچه هام رو سفیدم کردن ولی بچه های جاریم میخورن راحت

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

دقیقا ولی خو بچه هام رو سفیدم کردن ولی بچه های جاریم میخورن راحت

اووووق 🤮🤢

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
از کی مهد گذاشتی روزی چند ساعت؟ راحته؟ اونجارو دوست داره؟

من چون درس می خونم پسرم از همون اول مهد بوده.الان که عادت کرده ی دوست دختر هم داره اونجا که دیگه همه مادرا متوجه رفتار خاص این دو تا با هم شدن😂

چطور یادش نمی موند؟مگه میشه یادش بره؟

یعنی بچه دوسالگیش یادش میاد ؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
درسته. کنجکاو میشه بچه من نمیدونم این حرفا چیه به بچه میگن😕

عزیزم اولش هم گفتم وقتی اینو شنیدم جا خوردم اصلا .اصلا تو خونه ما صحبت +۱۸ نداریم اینم نمی‌دونم چی شد باباش یهو قاطی کرد احساساتی شد از دهنش در رفت

بابا اون اصلا متوجه نمیشه چی به چیه.خودمون به شدت حساسیم.حتی من جدیدا سعی می کنم لباسم زیاد باز نباش ...

دیگه خوددانید من برا بچه خودتون میگم همه چی از این چیزای به ظاهر طنز شروع میشه