2821
2789
عنوان

لاغری سی چهل کیلویی من

782 بازدید | 34 پست

بچه ها کسی بوده ک بخواد وزن زیادی کم کنه و با رژیم و بدنسازی کم کرده باشه؟

بدنسازی کار کنه جون بدنش خیلی شل نشه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در مورد امضات بخش،اول و دومش خود خوده انرژی مثبته دیگه ما چی بگیم😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

من حدود ۱۵کیلو کم کردم چند سال قبل فعلا سه چهار کیلوش برگشته 

باید باز رژیم بگیرم تا عید

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

خیلی شل نمیشه. اون هم با ورزش اما لاغری خیلی سخته. وقتی آدم میخواد شروع کنه. براش هزار دلیل میاد که ...

الان سوال کردم سخته یا راحت؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

[QU  OTE=326317965]در مورد امضات بخش،اول و دومش خود خوده انرژی مثبته دیگه ما چی بگیم😂😂[/QUOTE]

فداتبشم

الان سوال کردم سخته یا راحت؟

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی اراده میخواد

خواهرمن سي و چهار پنج كيلو كم كرد با پياده روي و استخر و رژيم  بدنش خيلي شل نشده

شنا بلده؟

فقط باید نا امید نشی و ادامه بدی 

تو روغن فست فود غذاهای سرخ شده قند و شکر و حذف کن 

قند و شکر و هرچیزی ک قند مصنوعی داره رو حذف کنی زودتر وزن کم میکنی احتیاجم نیست گرسنگی بکشی 

بشقابتو همیشه ب 3قسمت تقسیم کن برنج و سبزیجات و پروتئین ک کل بشقابت برنج نباشه

روزی 1ساعتم پیاده روی و ورزشای هوازی 

و نا امید نشو ادامه 

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ...

علت تعلیق شدنات همیناستااا