2777
2789

اولش سرماخوردگی بود بردیم دکتر بهتر داشت میشد یهو دیدم اسهال شد شدید از دیروز تا حالا 

دکتر هم رفتیم دارو داد ولی انگار تاثیر نداشته 

خیلی نگرانم 

بچه م از خودش کم وزن هست داره آب میشه

نمیدونید چقدر ادامه پیدا میکنه؟

برام سوال مگه سرماخوردگی اسهال شدید داره؟

اصلا چه ربطی دارند بهم!

بنظرتون بازم ببرمش دکتر

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

چندماهشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره پدی لاکت  واسه اسهاله اگه اسمش اشتباه نگغته باشم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
چند وقتشه؟ دارو سرماخوردگی چی بهش دادن

یه هفته دیگه میشه پنج ماهش

اول آزیترومایسین داد و پلارژین و اسپری

دیدیم اسهال شد گفت شاید از آزیترومایسین باشه 

بهش سفکسیم داد ولی اصلا از اون نبود

عزیزم حتما ببرش . اصرار کن بهش سرم بزنند . اصلا نذارید کم آب بشه بدنش خطرناکه . تجربه اش را واسه پسر ...

پسرشما چقدر زمان برد خوب شد؟

برا بچه این قدی تجربه لی ندارم واقعا ..‌ ولی اگر دیدی خوب نمیشه بستزیش کن براش خیلی بهتره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
زود ببرش چند بار بیرون روی داشت؟

ببین دیروز دوسه بار پشت سرهم 

ولی از نماز صبح تا دو ساعت سه بار پشت سرهم

الانم تو خواب اسهال شد