2777
2789

تجربه خودمو میگما 

۴_5 بار کنکور دادم 

فکر کردیر تمام وقت میشینم پا کتابا درس میخونم؟تست میزنم 

فیلم و کلاس میرم نه؟ اینکارا رو نمیکردم 

یک هفته میخوندم 

اندازه تار موهام ب کیا؟ ب فامیل و...

خاله عمه عمو دایی التماس میکردم برام دعا کنید من قبول بشم 

مامانم نذر برداش

خودم این و اون 

اما بهتر از همه میدونم که تلاشم کافی نبود 

تلاشم ب اندازه نبود 

نیوزدم 

نشد 

هی الکی دلخوش نکنید ب معنویات 

خدا خودش گفته توکل کردن بخشیش تلاشه 

همون داستانه تو دینی دهم اگ اشتباه نکنم 

پیامبر ی عده رو میبنه میگ چرا تلاش نمیکنی 

اونا میگن ما نشستیم دعا میکنم 

پیامبر میگ شما سربار دیگران هستید 

تلاش در حد توان+ اعتماد ب خدا و کمک از او= توکل

چه خوبه که الان به این نتیجه رسیدی💚پس ایندفه همه خودتو بذار❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ازدواج چی؟؟ چطوری تلاش کنیم ؟؟؟ غیر از چله و دعا چه کاری از دستمون برمیاد؟؟

البته برا ازدواج همه اونایی ک مثال زدم 

اجتماع و واسطه و ..

فقط راه حله 

راه حل دینی هم هس دیگ نماز جعفر طیار و چله و ...

ک خیلیا حاجت گرفتن 

از قدیم گفتن از ما حرکت از خدا برکت... معلومه وقتی خودمون سرسوزنی تلاش نمیکنیم خدا هم برامون کاری نمیکنه و موفق نمیشیم... موفقیت احتیاج به پشتکار داره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
از قدیم گفتن از ما حرکت از خدا برکت... معلومه وقتی خودمون سرسوزنی تلاش نمیکنیم خدا هم برامون کاری نم ...

لطفا یه روز در مورد خط اول امضاات تاپیک بزن و توضیح بدا کامل 

منم حتما تگ کن 

چون مطمئنم خیلیا دوست دارن بخونن و بدونن 

و مطمئنم خیلی ریپلای زدن ک چجوری از جذب نتیجه دیدی 

اره دقیقا همینطوره

انشالله از این پس تو همه مراحل زندگیتون کامیاب و صدالبته پرتلاش باشید هموطن عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
  • سلام  استارت اوليه :. 1 اقدام به شروع یک فعالیت
  • 2.مرور اهداف و انگیزه های نهایی
  • 3.محیط و عوامل محیطی
  • 4.ورزش و فعالیت بدنی
  • 5.حذف عوامل حواس پرتی
  • 6.کسب موفقیت های کوچک
  • 8.حس لذت از فعالیت ها
  • 9.انضباط شخصی و فکری
  • 10.انتظارات دیگران و تصور آنها از ما
  • 11.ارتباطات معنوی و آرامش درونی
  • 12.فعالیت در قالب گروه
سلام  استارت اوليه :. 1 اقدام به شروع یک فعالیت 2.مرور اهداف و انگیزه های نهایی 3.محیط و عوام ...

من تعریف از خودم نمیکنم اما درسام تو مدرسه عالی بود رتبه برتر بودم شاگرد ممتاز بودم 

کلا همه جا حرف از من بود همه منو مثال میزدن 

زنعموم علننا میگفت من حسرت فلانیو میخورم 

خاله م دائم ب بچش سرکوفت میداد تااینکه دخترش ی بار بهم گفت مامانم از بس میگه فلان درسش خوبه و بهمانه من خسته شدم

و...

یهو اومدیم و رسیدیم ب کنکور من ضربه خوردم 

۴_۵بار دارم کنکور مبدم 

فکر نکنی که نمیشه اتفاقا شد اما تو کارم گره افتاد 

خیلی عجیبه 

حتی همون خود اطرافبان اومون گفتن شاید یکی دعا گرفته 

چشم کرده 

این حرفا