2777
2789
عنوان

نگاه جامعه

27 بازدید | 2 پست

یعنی الان تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر بود پاک نمیشد تا از چ ا د ر گفتم تعطیل شد 

من نظر دوستان میخواستم ببینم کار درستیه چ ا د ر م بردارم چون همسرم ما ن تو یی دوست داره باشم اما من تردید دارم قطعا تو چ د ر راحت ترم اما دید جامعه و مسخره نشدن مثلاً تو مدرسه پسرم خب همه مامانا مانتویی از و یکی از والدین پدر مسخره کرد منو گفت تو از فامیلای ریی سی هستی؟ من آدم خشکی نیستم حالا جامعه رو میگیم بی خیال اما گاهی همسرم تیکه میندازه ب چادرم دوست دارم ب چشمش قشنگ بیام اگه مانتویی بشم با حجابش میشم اما همونم تردید دارم نکنه جنبه نداشته باشم باز بدحجاب شم 

چ ا د ر یا م ا ن ت و مسئله اینست...

سپردم به خدا..

همونا که دم از احترام به عقایدو هرکاری کردیم به کسی مربوط نیستو بتوچه به من چه گو هستن تو کارای خودشون الان به شما ایراد میگیرن شماهم تو خونه بقدر کافی بخودت برسی وزیبا باش ولی به شوهرت بگو تو کوچه وخیابون ترجیحم اینه باحجاب باشم مثلا الان مانتوییه دوصباح دیگه مثلا مسافرت خارجی رفتی بهت بگه با لباس زیر بیا بیرون اونوقت بازم میخوای طبق نظر اون اینحوری بیای بیرون در مورد حجاب من بالشخصه تاکیدی روی چادر ندارم ولی تجربه نشون داده که خانومابرای بیشتر دیده شدن هی حجابشونو کمو کمتر میکنن مگه اینکه ایمانشون واقعا زیاد باشه

همونا که دم از احترام به عقایدو هرکاری کردیم به کسی مربوط نیستو بتوچه به من چه گو هستن تو کارای خودش ...

دقیقاً حرفم همینه اون بی حجاب ها میگن مارو قضاوت نکنید ب اعتقادات هم احترام بزارین باز خودشون میان ب ما چادریا گیر میدن و قضاوتمون میکنن

سپردم به خدا..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان