2777
2789
عنوان

دنگ تو رابطه

283 بازدید | 26 پست

سلام خوبین

من دو  سال و نیمه با دوست پسرمم و قصدش ازدواجه 

تاحالا نذاشتم خرجی کنه مثلا اگر  کافه ای رفتیم من دنگمو زدم ب حسابش بدون اینکه خودش بخواد و اوایل میگفت من خجالت میکشم و .... ک من گفتم تو داری زحمت میکشی پولاتو جمع کن پس فردا زندگی خوبی بسازیم .

در اصل  ولی گفتم اگر هزینه ای کنه توقعات دیگه توو ذهنش ایجاد میشه  ....

الان ک جدی تر شده میترسم  نکنه عادت روش مونده باشه و بعد ازدواج خرجی نکنه و یا کلا انتظار داشته باشه من کلا بی توقع باشم؟

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

بعد از ۲ سال یادت افتاده

🙄🙄🙄

اصلا مردِ اوووو پول و حمایتش پس برای چی باهاش بودی اینهمه مدت که شاید در اینده باهات ازدواج کنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اشتباهه محضه عزیزم نه تنها عادت خواهدکردبلکه‌کلامردها ذاتن اینجورین که اگه بابت چیزی هزینه کنن براشون ارزش داره.درکل براش مفت نباش عزیزم من خیلی اشتباه روکردم ونتیجه شم دیدم.علاوه براون وقتی نمیذاری اون واست دست به جیب بشه اون غریزه مردانگی اون روهم یک جورهایی دروجودش سرکوبش میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خیلی کار بی عقلی کردی

واقعا زشته. هم شان خودتو پایین آوردی و هم حرمت اونو شکستی

قناعت کردن هم شیوه و روش داره 

مثلا باید میرفتین بیرون یه چیز ارزونتر سفارش میدادی و همونجا میگفتی بذار خیلی خرج نکنیم بیشتر بتونی پس انداز کنی یا مثلا نهار یه دونه پیتزا رو هردو با هم می‌خوردین ولی نه اینکه پول قهوه تو بریزی به حسابش 

بعد از ۲ سال یادت افتاده 🙄🙄🙄 اصلا مردِ اوووو پول و حمایتش پس برای چی باهاش بودی اینهمه مدت که ش ...

نه عزیزم شاید باهام ازدواج کنه چیه از شهریور می‌خواد بیاد خاستگاری من فعلا شرایط ازدواج رو ندارم

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

ببخشید خیلی کار بی عقلی کردی واقعا زشته. هم شان خودتو پایین آوردی و هم حرمت اونو شکستی قناعت ...

اره اشتباه کردم 😔💔

نه عزیزم شاید باهام ازدواج کنه چیه از شهریور می‌خواد بیاد خاستگاری من فعلا شرایط ازدواج رو ندارم

عزیزم اینکه یه مرد باهات ازدواج کنه یا نه اصلا مهم نیست

مهم اینکه چیکار واست کرده و میکنه

یکمی برای خودتون ارزش قایل باشید 🤦🏻‍♀️

اشتباهه محضه عزیزم نه تنها عادت خواهدکردبلکه‌کلامردها ذاتن اینجورین که اگه بابت چیزی هزینه کنن براشو ...

اگر از الان درست کنم روشمو نمیذاره ب حساب توقع؟

عزیزم اینکه یه مرد باهات ازدواج کنه یا نه اصلا مهم نیست مهم اینکه چیکار واست کرده و میکنه یکمی برا ...

میدونم اشتباه کردم از اول🥺💔الان بنظرتون چیکار کنم؟

اره اشتباه کردم 😔💔

حالاهم میتونی عیارشو دستت بیاری منبعدکه رفتید کافی ای جایی دیگه دنگتو به حسابش نریز.بگو من فکرکردم دیدم این کارم زشته وبااین کارم مردونگی وتوانایی تورو زیرسوال میبرم.اینطوری میبینه که تو بیشتربه فکراونی تاخودت وحرکت سیاست مندانه ای هستش

حالاهم میتونی عیارشو دستت بیاری منبعدکه رفتید کافی ای جایی دیگه دنگتو به حسابش نریز.بگو من فکرکردم د ...

پس همیشه اون حساب کنه همه چیو؟

از الان بذار خرج کنه

اصلا هیچوقت نکووو بذار کمتر بخریم و اینا خودت اگر یه جایی میبینی واقعا داره پول جمع میکنه کنتر سفارش بده یا خرید کن همین.

این حقته باید اینو باور کنی احساس خجالتم نکنی

درستش اینکه همه ی پول مردتو بگیری 

مرد هرچقدر بیشتر در تو سرمایه گذاری‌کنه کمترم احتمال این هست که رابطه رو کات کنه و بذاره بره

از الان بذار خرج کنه اصلا هیچوقت نکووو بذار کمتر بخریم و اینا خودت اگر یه جایی میبینی واقعا داره پو ...

اخه ترسیدم نکنه خرج کنه بعد توقع رابطه و.... ازم داشته باشه ولی ترسم بی مورد وکارم اشتباه بوده 

شما اشتباه نکردی

مردی

مردانگی به خرج دادی

حالا به ازدواج ختم بشه یا نشه یا هر چی بشه تو ذهن اون و منی که دارم میخونم از خودت یه انسان قوی ساختی که دنبال پول اون نبودی و زالو صفت نبودی

حالا نتیجه رابطه تون هر چی که میخواد بشه

دلت خواسته اینجوری باهاش تا کنی، کسی نمیتونه بگه اشتباه کردی

من کار شمارو تحسین میکنم و امیدوارم اون طرفت هم قدر انسانیت شمارو بدونه و مرد باشه

اره اشتباه کردم 😔💔

حالا جبران کن 

باز ازون ور بوم نیفتی ها

الان تا بیاد خواستگاری و دوره ی نامزدی و عقد با سیاست رفتار کن 

میدونی مردا حس تامین کنندگی دارن، این حسشو تقویت کنی، مسولیت پذیر بار میاد. 

وقتی با هم تو کوچه ای پارکی جایی قدم میزنین، گاهی بگو لواشک هوس کردم، برام میخری؟ با لوس بازی بگو. و اینکه یه چیز ارزون در حد شکلات و لواشک و اینا که هم زیاد خرج نکنه هم اینکه بفهمه باید تو رو تامین کنه. گاهی یهو نصف شب بگو شارژم تموم شده اینترنت بانکم قطعه میتونی برام 10 تومن شارژ بزنی لازم دارم. یا مثلا یه بار باهاش بیرونی یه چیز کوچیک ارزون که نیاز داری رو مطرح کن برات بخره، مثلا کلیپس مو هام دیشب شکست کلافه م موهام زیر روسری اذیتم میکنه. درین حد. 

متوجه‌ی چی میگم؟ آروم آروم و نامحسوس یه طوری رفتار کن کم کم متوجه بشه وظیفه داره نیازهای تو رو تامین کنه. با خرجای کوچیک اینکارو بکن که روش فشار نیاد. خیلی هم پشت سر هم ضایع بازی نکن باز.