2777
2789
عنوان

تکلیف

142 بازدید | 21 پست

اگ شخصی از شما خواستگاری کرده ول شما عاشق کسی هستید نمیخواید با این فرد ازدواج کنید کبا از هیچ چیز خواستگار خوشت نیاد(بیکار ن خونه ن ماشین و مدرک تحصیلی تازه هم بیماری مادرزادی  داشته باشه وظاهر معمولی)

تازه قبلا با ی دختری ک مثل خواهرت در ارتباط بوده

خانواده هم بگن باید قبول کنی....

چکار میکنی؟

بهش گفتم ک نمیخوامش ولی ول کن نیس میگ عاشقتم...‌ چکار کنم تا وقتی هم این ول نکن نمیتونم ازدواج کنم ...‌حتی کسی ک عاشقشم نمیتونه بیاد خواستگاری.‌‌‌...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده ات رو تهدید کن بگو اگه مجبورم کنید خودمو میکشم یا بگو‌فرار میکنم  

گفتم ب درد نمیخوره میگن ها میخوای بگن دخترشون کسیو میخواد ک قبول نمیکنه آبرومون رو ببری... مثلا اون پسر از نظر همه خیلی آدم خوبیه (وضعیت مالی خانوادش خوبه)

وا حرف یک عمر زندگی هست  حتما درست حسابی بهش نه نگفتید  سفت و محکم بگو نه

گفتم ک نمیخوامت و..‌ دلیل خواست گفتم ک چون قبلا با دوست صمیمیم بودی و... خودت بگو نمیخوام چون خانوادم مجبورم کردن...

الان چن ماه معلق موندم و بلاتکلیف

گفتم ب درد نمیخوره میگن ها میخوای بگی دخترشون کسیو میخواد ک قبول نمیکنه آبرومون رو ببری... مثلا اون ...

بگو وقتی یکی دیگه که به دلم نشست و بله گفتم آبرومون نمیره که هیچ میگن چه خوب که هول نبوده با یه بیکار ازدواج کنه

گفتم ک نمیخوامت و..‌ دلیل خواست گفتم ک چون قبلا با دوست صمیمیم بودی و... خودت بگو نمیخوام چون خانواد ...

چرا بلاتکلیف اصلا فرض کن همچین آدمی وجود نداره 

اگه با کس دیگه هستی بگو بیاد خواستگاری 

من روی پروفایلم همه چیزم واقعیه ، سنم هم ۳۸  راهکار هم وقتی منطق جواب نمیده ،متوسل شدن به تهدی ...

اسی سنش کمه ! شاید راهکار شمارو از تهدید به فعل عمل تبدیل کرد اون وقت شما مدیونی عزیزم