2777
2789

ما افرادی سراغ داریم که هنگام زنگ ساعت تلفن همراه، فوراً آن را به حالت تعویق (snooze) درمی‌آورند تا اندکی بیشتر بخوابند. پس از ده دقیقه، زنگ دوباره هشدار می‌دهد و آن‌ها دوباره آن را به تعویق می‌اندازند و این کار را چندین بار تکرار می‌کنند.

اتفاقی که می‌افتد این است که بدن شما بعد از بیدار شدن وارد مرحلۀ جدیدی از خواب می‌شود و نتیجۀ آن واضح است که پس از چندین بار بیدار شدن و خوابیدن، احساس خستگی بیشتری خواهید کرد.

توصیه کردیم که تلفن همراه را از تخت خواب دورتر بگذارید، بنابراین، سعی کنید زنگ ساعت را روی تلفن همراه تنظیم نکنید، بلکه از ساعت برای این منظور استفاده کنید. امروزه ساعت‌های دیجیتالی خیلی خوب، با قیمت ارزان پیدا می‌شوند.

درسته صحبت شما به لحاظ علمی 

ولی مزش تو همون ده دقیقه خواب های میانی هست اینقدر خوبه که نگم واست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍