2777
2789
تست آخری رو بگو گلم صفه قبل

آخرین تست صفحه قبل میشه گزینه c

دلیلش هم اینه که از بالا به پایین ردیف  اولی به ردیف دومی اضافه میشه و مشترک ها همدیگه رو حذف میکنن و الباقیش میمونه ردیف اخری

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین تست صفحه قبل میشه گزینه c دلیلش هم اینه که از بالا به پایین ردیف  اولی به ردیف دومی ا ...

چرا هرجور حساب میکنم نمیشه میشه بهتر توضیح بدی 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
چرا هرجور حساب میکنم نمیشه میشه بهتر توضیح بدی 

ببین من ردیف ها رو از بالا به پایین انتخاب کردم

که  ردیف اول ، دوم ، سوم و بعد در هر ردیف

شکل اول رو به شکل دوم اضافه کردم

مثلا وقتی در هر شکل یدونه مکعب توپر این طرف و یدونه مکعب تو پر اون طرف خط بودن همدیگه رو حذف میکردن و همچنین مکعب توخالی مکعب توخالی اون ور خط رو حذف می‌کنه

الباقیش میشه شکل اخری

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
ببین من ردیف ها رو از بالا به پایین انتخاب کردم که  ردیف اول ، دوم ، سوم و بعد در هر ردیف شکل ...

یمی عمودی حل کردی درسته؟ 

آخرین تست صفحه قبل میشه گزینه c دلیلش هم اینه که از بالا به پایین ردیف  اولی به ردیف دومی ا ...

سلام این تست رو بگو گلم 

۲۱۷ میشه   عدد اول رو ۲ در نظر می‌گیریم عدد اول هست که میشه ۱ به توان ۳ میرسونیم به علاوه ۱&nb ...

ماهی این تست رو بگو 👆🏻