2777
2789

توروخدا اگر بارداری همین الان برو بیرون یه خواب ترسناک دیدم بخدا ارزش نداره به نی نی که داری پرورش میدی قسم ات میدم برو 💖

امیدوارم باردار و فرد حساسی نخونه  منو ببخشید کاش میتونستم جلو خودمو بگیرم تاپیک نزنم خیلی ترسیدم خیلی شایدم برامن ترسناکه خداروشکر امشب شوهرم بود وگرنه شاید زبونم بند میومد از ترس توی خواب یهو لرزی که از سرما نباشه احساس کردم هوشیار شدم اما چشام بسته بود انگار خواب عمیق باشم هنوز کامل بیدار نشده باشی همچین چیزی ، یهو احساس کردم کنارم صدا خنده میاد نگاه میکنه خنده شیطانی  خنده زشت و ترسناک نمی‌دونم شیطان بود یعنی؟ بااینکه چشام باز نشد یه آدم ترسناک هاله مانند  توی تاریکی خواب هم دیدم خیلی میترسم خیلی ، بعد که به  خودم اومدم ساعت گوشی یه ربع به ۶بود یکم موندم گفتم شاید چون نماز نمی خونمه بلند شدم لامپو روشن کردم هنوزم ترسش باهامه نفسم با ترس میاد نماز صبح خوندم باترس چه مرگمه یعنی انقدر زشت و کریح شدم که شیطان به من بخنده؟😰😓 شما تجربه نداشتین ؟ ای چی بود

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

الآنم دارم میلرزم شاید هیچوقت اینجوری نترسیده بودم

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اشکم مگه میشه هم بترسی هم گریه کنی هم بلرزی

عزیزم توی خواب و بیداری معمولاً ذهن ناخودآگاه و ذهن هشیار انسان با هم تداخل پیدا میکنند که نتیجه اش میشه توهمات دیداری،شنیداری و حتی حسی... به حستون اهمیتی ندید و اگه خیلی دلتون یه آیت الکرسی بخونید و مطمئن باشید چیز مهمی نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
باید شب تاپیک میزدی 

عزیزم من کامل تعریف کردم اگه متوجه نمیشی درک نمی کنی لازم نیست اینطور حرف بزنی

بختک بوده برا منم پیش اومده

نمیتونستی چشماتو باز کنی ولی هوشیار بودی؟

و همینطور احساسش می کردی یا جفتت یا روی قفسه سینت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من بهش میگم سایه یا بختک. چنبار برام اتفاق افتاده. بین خاب و بیداری

اون برام اتفاق افتاده حتی پاشو هم به زور چشامو میخواستم باز کنم دیدم اون نبود انقدر ترس نداره

خدا پدر مادرت رو بیامرزه ک حداقل قبلش میگی تاپیک ترسناکه نیاین داخل. ی خدا بیخبری ی عکس وحشتناک گذاشته با عنوان بیاین حس خوب بگیرین با این تصویر... باردارم و انقد ترسیدم خداکنه واسه بچم مشکلی پیش نیاد😔😔

من+نی نی+باباش=❤

خواهر جان چیزی نشده خوابه دیگه...خواب مشخصه قابل اعتماد و اعتنا نیست.بلند شو صبحانه بخور تلویزیون روشن کن حواستو پرت کن.اصلا هم بهش فکر نکن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫