2777
2789
بعد تمان شد با ازاد كردنش ميتونن برن.براي شما حتما ازاد كردن

مدارك براي همه رشته ها بعد از يه مدت زماني قابل ترجمه ميشد چه پزشكي چه مهندسي يا ميتوانستي اون دوره رو بخري مدركتو ازاد كني ظاهرا الان سختتر شده 

من شنیدم هزینه آزادسازی مدرک خیلی زیاد شده ولی ممنوع الخروجی نشنیدم. ولی اینو میدونم که کادر پزشکی کم آوردیم چون آشنامون تو دانشگاه علوم پزشکیه میگه تعداد افرادی که تو آزمون استخدامی شرکت میکنن کمتر از تعداد مورد نیاز ما هست... یعنی هر کسی آزمون شرکت کنه قطعا استخدام میشه تا این حد نیرو کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست گرامی کشیک و شیفت جزو دوران تحصیلی پزشکی هست  قاعدتا کسی با تیوری نمیتونه پزشک بشه. در ضم ...

اولا قبل از اون حرف بیت المال بود

ثانیا اینترنی جزو دوران تحصیلی حساب نمیشه 

کسی که ۱۸ ماه اینترنی مجانی کار کرده نه تنها به بیت المال بدهکار نیست بلکه بیت المال بهش بدهکار هم هست چون حقوقی بهش نداده

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اولا قبل از اون حرف بیت المال بود ثانیا اینترنی جزو دوران تحصیلی حساب نمیشه  کسی که ۱۸ ماه ای ...

همیشه پایه حقوق قانون کار داشتن. ضمن اینکه دوره پزشکی از اول اسمش روش بوده ۷ ساله عمومی 

۷ ساللل که شامل اینترنی هم همیشه 

ولی میتونی نظرت رو به مجلس، وزارت بهداشت ، سنجش و هر کس که دخیل هست ارایه بدی 

چون بنده دخیل نیستم 🤣😂

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

رفتم خبرو خواندم ظاهرا سختگيرانه تره نوشته حتي صدور گذرنامه براي. پزشكان كه تعهد دارند ممنوعه 😐

حرف و حديث ك هست بايد ديد چي تصويب و اجرايي ميشه.

اينجا از همه جي خبر ميسازن

راست موضىع كلا تبديل ميشه ب ي چيز دگه

مثل استارتر ك نوشته پزشكا ممنوع الخروج شدن..نه ميدونه چرا

نه ميدونه چكونه

خب ده نفرم اي تيتر ميخونن

دهن به دهن ميشه

💕

اولا قبل از اون حرف بیت المال بود ثانیا اینترنی جزو دوران تحصیلی حساب نمیشه  کسی که ۱۸ ماه ای ...

همسر من ارتوپدی خونده خودم درجریان سختی های کشیک و محیط کار میدونم خیلی از دوستاش مهاجرت کردن 😔حق داشتن، ولی اینده ایران ترسناک میشه خوب ها برن ، 🤐 کاش سهمیه ای ها برن 😭😤

خواهرمم کادر درمان بوده ، واقعا سختی و فشار دارن 

همیشه پایه حقوق قانون کار داشتن. ضمن اینکه دوره پزشکی از اول اسمش روش بوده ۷ ساله عمومی  ۷ سال ...

طبق نامه خود وزارت بهداشت اینترنی جزو دوران تحصیل حساب نمیشه 

میشه بپرسم پایه قانون کار چقدره؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
طبق نامه خود وزارت بهداشت اینترنی جزو دوران تحصیل حساب نمیشه  میشه بپرسم پایه قانون کار چقدره؟

چرا جزو سنوات تحصيليه پزشكي هفت ساله بعد از علوم پايه هم واحداي بيمارستاني جزو سنوات تحصيليه 

طبق نامه خود وزارت بهداشت اینترنی جزو دوران تحصیل حساب نمیشه  میشه بپرسم پایه قانون کار چقدره؟

۵۷۰۰ مجرد، متاهل ها یکم بیشتر

دختر داییم رزدینت ، ۸ میگیره 🤐🤐خدایی زوره