2777
2789
عنوان

بنظرم دنیا اصلا جای خوشی مطلق نیست

107 بازدید | 17 پست

مثلا یکی رو می بینی تمام درگیریش پوله 

یکی دیگه زیبایی 

یکی دیگه بچه 

یکی شغل

حالا یکی که همه رو داره یه مشکل دیگه داره که باعث میشه از اینا لذت نبره

نمیدونم واقعا خودمم خسته شدم 

امیدوارم یه روزی انقدر اعتقاداتتم قوی بشه که غیر رضایت خدا چیزی برام مهم نباشه 

واقعا ذهنم مشغوله و دنبال خوشی و ارامشم ...

شما الان توی حالتی هستید که دغدغه ی هیچی رو نداشته باشید و کاملا اوکی باشید؟

فقط خدا

نه همیشه ی دغدغه هست :))))

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچی نمیخوام فقط میخوام بمیرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم💔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من هیچی نمیخوام فقط میخوام بمیرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم💔

خب وقتی بمیری هم باید برای اون دنیا اعمال صالح داشته باشی

هر چند خودمم واقعا دوست دارم بمیرم

ولی صبر می کنم تا وقتی که خدا خودش بخواد

فقط خدا
خب وقتی بمیری هم باید برای اون دنیا اعمال صالح داشته باشی هر چند خودمم واقعا دوست دارم بمیرم ولی ص ...

هه هم نخواستم بیام به دنیا

اومدم زجرم کشیدم

حالام میخوام بمیرم باید جوابم پس بدم نخواستیم بابا

این چه زندگییه چه خداییه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اصل وجود و هدف خلقت همینه کار و دغدغه و تلاش و مشکلات و خوبی و بدی و همه چیز باید باشن تا غربال بشیم بیکار که نمیشه موند توی این دنیا 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
خدا خودش هوای بنده هاش رو داره ان شالله اون دنیا جبران شه

آره همینطور که تو این دنیا داشت😂