2777
2789
عنوان

به نظرتون تخمگذاری یا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 30 پست
اقدام داشتید ..من حالت تهوع هام از ماه دوم شروع میشه بعد از اینکه فهمیدم ولی ویار ها مثلا یکدفعه از ...

۴ ساله اقدامم البته یه دختر ۵ ساله دارم که خیلی دلش میخواد خواهر یا برادر داشته باشه

نا امید نباش خدا همین‌جاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون ماه دیگه کیت بخرم یا از روی علایم نگاه کنم هر موقع داشتم ...

از رو علائم ببین اینقدر حرص نخور استرس نداشته باش که اصلا خوب نیست خودت و به فراموشی بزن مثه من که تا الان نرفتم بی بی چک بخرم 

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
الان من این سری پریودیم مثل همیشه نبود همیشه ۶ روز کامل میشدم تا روز ۸ لک میومد ولی الان که روز ۵ ...

من کلا نامنظم. ...بعد بعضی مواد قبلش لک میکنم یه روز دو روز   بعضی مواقع نه بعضی مواقع درد بعضی مواقع نه ... بعضی مواد زودتر پاک میشم و... ،🥴

۴ ساله اقدامم البته یه دختر ۵ ساله دارم که خیلی دلش میخواد خواهر یا برادر داشته باشه

انشاالله به حق حضرت زینب و حضرت فاطمه دختر کوچولو تون به ارزوش برسه .و به زودی جمع تون چهارنفره بشه قدر شباهت داریم منم دخترم پنج سالشه و خیلی دوست داره از تنهایی دربیاد 

از رو علائم ببین اینقدر حرص نخور استرس نداشته باش که اصلا خوب نیست خودت و به فراموشی بزن مثه من که ت ...

آخه الان به نظرتون این علایم که دارم الان تخمک گذاری ۱۱سیکل ..همیشه ۱۴..۱۵,بوده ماه دیگه هر موقع این علایم و دیدم اقدام کنم ....اوه من اینقدر بی بی چک میگیرم قبلا که اقدام نداشتم تا یکم بدنم با ماه پیش فرق میکرد یا یه روز عقب می‌افتاد زودی میزاشتم،🙄🙄😐😬

من کلا نامنظم. ...بعد بعضی مواد قبلش لک میکنم یه روز دو روز   بعضی مواقع نه بعضی مواقع درد ...

اینا فکر کنم طبیعیه  منم اولین باره اینطور شدم

یه جا خوندم نوشته بود نامنظم به اون میگن که یک ماه دو ماه پریود نشه

اینا فکر کنم طبیعیه  منم اولین باره اینطور شدم یه جا خوندم نوشته بود نامنظم به اون میگن که یک ...

آخه من کم کاری تیروئید هم دارم یعنی احتمال میدم از اونم باشه بیشترین تاخیر ده روز بوده که اونم کلا دو بار اتفاق افتاده

بنظرم یک روز درمیون اقدام کن قشنگ خیال جمع باشی

لطفاً میشه دعا  کنی برام  چون علایم تنبلی تخمدان دارم ولی هنوز جرئت نکردم برم ببینم واقعا دارم یا نه .. کلی دعا میخونم که اشتباه کرده باشم و بار اول خدا بهم بده ...دفعه پیش ناخواسته باردار شدم ناشکری کردم خدا دوباره ازم گرفتش خیلی میترسم ..از اون موقع مهر بچه عجیب به دلم افتاده  

دوستان یه سوال دیگه تا حالا روغن سیاهدونه استفاده کردید من تو پریودی به شکمم میمالم ولی نمیدونم ...

من استفاده کردم تو این ماه از روز سوم میگن بهتره استفاده کنی من پلاستیک هم میندازم از این کمربند پشمی ها میزنم خوب اثر کنی ولی تا صبح خیلییییی میخاره من فکر میکردم به خاطر پلاستیک میزارم