2777
2789

از صبح تا شب با فرزند یک و نیم ساله اتون چطوری میگذرونید؟ 

تلوزیون روشن میکنید؟

برای گرفتن موبایل خودش رو به زمین و زمان میکوبه؟ من جرات ندارم موبایل دستم بگیرم یه زنگ به همسرم بزنم ... سریع میگه بده بده و وقتی نمیدم میشه مصیبت عظما

الان یکسالشه

خودم زیاد گوشی دست نمیگیرم. از ۶ ۷ ماهگی براش کتاب میخوندم. مجله میخرم عکساشو نگاه میکنه. تلوزیون هم روشن میکنم ولی نه خیلی زیاد. بیشتر با مجله و کتاب و اسباب بازیاش سرگرمش میکنم. گاهی اجازه میدم کل کابینتای بی خطر اشپزخونه رو بهم بریزه. رو تاب میذارمش. اسبش میشم و ....

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

پسر من دو سالشه از صبح تا شب همش چالش دارم. برای عوض کردن پوشکش مجبووورم گوشی بهش بدم فیلمای خودشو نگاه میکنه. مشکل تلفن صحبت کردن رو با خریدن هدفون بلوتوثی حل کردم. در مورد رفتارای لجبازی کودکانه ای که داره اصلا بهش محل نمیدم. یه مدت سرشو میکوبید به دیوار. یه مدت خودشو میکوبید زمین. یه مدت وسایل پرت میکرد. جدیدا با صدای بلند گریه میکنه. هر بار یه روش جدیدو امتحان میکنه میبینه رو من تاثیری نداره خودش بیخیال میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم ۲۱ ماهشه بعد بیستوچن سال خدابهم بخشیده

درمورد گوشی اول بگم کپ بچه شماست.جرات ندارم دستم بگیرم جیغ  و داد میکنه و میخادش.علتشم اینه گوگل فیلم حیوان دوسداره و نگاه میکنه و عکسای گالریم دوستداره هی میگه عکس.ینی گوشیو بده و نمیدم بهش. فقط وقت غذاخوردن میدم ک بخوره.فیلمای خودشو نگامیکنه و ازگوگلم سرچ میکنه فیلم گربه و هاپو و خروس و اینارو

حالا درمورد گذروندن روز باهاش

صبح ساعت ۹ و ۹ونیم بیدارمیشه صبحانه بش میدم. بعد خودمم میخورم کنارم میشینه تامنم بخورم.بعدش اگه من شروع کنم ب غذا درست کردن یا ظرف شستن. میاد تموم وسایل کابینتا رو درمیاره.در لباسشویی رو باز وبسته میکنه در یخچالو هی بازوبسته میکنه و هی دور دستم میپلکه و میگه بغلم کن.کارامو ک بکنم آهنگ دوستداره براش میزارم و باهاش باید برقصم.بعد میگه منوببربیرون.چون هواسرده میبرمش تاتوحیاط و برمیگردیم.دوباره گریه و دادبیداد ک بغلم کن.یسره دوسداره بغلم باشه اینا فقط تاظهره.ظهر ک بشه ماجراادامه داره😄 ناهارشومیدم شیربهش میدم و باباش ک میاد یکم باهاش بازی میکنه بعد ساعت دو میخابونمش تایکی دوساعت.بیدارک بشه عصرونه میدمش.یکم فیلم باهم میبینیم دوباره میگه بغلم کن و وسایل خونه رو باید بهش نشون بدم و باهاش بازی کنم تا شب ک باباش میاد دیگه شام میخوریمو دونفری باهاش بازی میکنیم تا وقت خاب ساعت ۱۲ و یک میخابه.کلا روزماهمینجوریه

دخترم ۲۱ ماهشه بعد بیستوچن سال خدابهم بخشیده درمورد گوشی اول بگم کپ بچه شماست.جرات ندارم دستم بگیرم ...

دقیقا توصیف هایی که میکنی انگار دختره منه ... پس همه اشون تو این سن رفتار مشابه دارن ... منتها من باید تلوزیون رو روشن کنم تا سر و صدا تو خونه بپیچه