دخترم ۲۱ ماهشه بعد بیستوچن سال خدابهم بخشیده
درمورد گوشی اول بگم کپ بچه شماست.جرات ندارم دستم بگیرم جیغ و داد میکنه و میخادش.علتشم اینه گوگل فیلم حیوان دوسداره و نگاه میکنه و عکسای گالریم دوستداره هی میگه عکس.ینی گوشیو بده و نمیدم بهش. فقط وقت غذاخوردن میدم ک بخوره.فیلمای خودشو نگامیکنه و ازگوگلم سرچ میکنه فیلم گربه و هاپو و خروس و اینارو
حالا درمورد گذروندن روز باهاش
صبح ساعت ۹ و ۹ونیم بیدارمیشه صبحانه بش میدم. بعد خودمم میخورم کنارم میشینه تامنم بخورم.بعدش اگه من شروع کنم ب غذا درست کردن یا ظرف شستن. میاد تموم وسایل کابینتا رو درمیاره.در لباسشویی رو باز وبسته میکنه در یخچالو هی بازوبسته میکنه و هی دور دستم میپلکه و میگه بغلم کن.کارامو ک بکنم آهنگ دوستداره براش میزارم و باهاش باید برقصم.بعد میگه منوببربیرون.چون هواسرده میبرمش تاتوحیاط و برمیگردیم.دوباره گریه و دادبیداد ک بغلم کن.یسره دوسداره بغلم باشه اینا فقط تاظهره.ظهر ک بشه ماجراادامه داره😄 ناهارشومیدم شیربهش میدم و باباش ک میاد یکم باهاش بازی میکنه بعد ساعت دو میخابونمش تایکی دوساعت.بیدارک بشه عصرونه میدمش.یکم فیلم باهم میبینیم دوباره میگه بغلم کن و وسایل خونه رو باید بهش نشون بدم و باهاش بازی کنم تا شب ک باباش میاد دیگه شام میخوریمو دونفری باهاش بازی میکنیم تا وقت خاب ساعت ۱۲ و یک میخابه.کلا روزماهمینجوریه