2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز شیرین بخور مثل آب قند یاعسل

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
جی بگم اخه نصف شبی که احیانا دکتر نمیشه بری مجبورم برا گرم شدنت راهکار بدم خببببب

مرسی ولی بدنم گرمه گرمه ولی میلرزم فقط

بیخشید محکم تر بغلت نکردم،فکر میکردم دوباره میبینمت.

مرسی ولی بدنم گرمه گرمه ولی میلرزم فقط

مریض نیستی.شاید داری لرز میکنی یه جورابم بپوش سرتم بکش برو زیر پتو  بخواب صبح بهتر میشی البته اگه تب نداریااا

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
نمیدونم  سقط داشتم از اونه بنظرت؟

تجربه دربارش ندارم. نمیتونم بگم. اگه دستگاه فشار سنج داری یه فشار از خودت بگیر. اگر نه پاشو یه دوش اب گرم بگیر

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار