2777
2789

پسرم ۴ ماهشه از روز اول فهمیدیم فرم پاهاش طبیعی نیست بیشتر از ده تا دکتر بردم متوجه نمیشن و گفتن بعد شش ماه عکس بگیریم بعد عید میبرمش تهران ارتوپد کودک ، عکس پاشو میزارم تو روخدا ببینین کسی این مشکلو داشته؟ چه درمانی داره دارم دق میکنم الانم از فکرش خوابم نمیبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی چیزیش نیست حساسی.بچه میگیری سرپا خودش مگ پاش نمیزاره زمین قشنگ؟

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
یه پاش روبه داخله یه پاش روبه بیرونه همیشه همینجوره😭😭

خوب باشع بچه است اگ چیزی بود دکتر میفهمید

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
یه پاش روبه داخله یه پاش روبه بیرونه همیشه همینجوره😭😭

عزیزم این مشکل حل میشه مگر اینکه سهل انگاری کنی

من دانشجوی پزشکی هستم تا الآنم دیر شده.

همین فردا ببر ارتوپد اطفال. کلاب فوت داره باید روز اول تولد گچ میگرفتن الآنم بهتر از اینه که بذاری بزرگ بشه

الان خوابه عکس بدون شلوار ندارم، توروخدا با دقت نگاه کنین باید پاهاش صاف باشه خواهرزادمم همسن پسرمه پاهاش کاملا عادیه، بچه اولم نیست که بگین حساسم پاهای دخترم اصلا اینجوری نبود

نمیدونم احساس کردم پای راستش از پای چپش بلندتر، البته ببخشید امیدوارم که اشتباه حدس زده باشم، بعد نم ...

اره عزیزم بلندتره چون پاهاشو روبه بیرون میگیره اینطور بنظر میاد