2777
2789
عنوان

حرکت عجیب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2630 بازدید | 95 پست
شهرمون نوار مغز ندارع  شوهرمم تا چند روز خونه نیست

اصلا فکر میکنیم شوهر نداشتی عزیزم

خودت پاشو به داد بچه ت برس

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرمون نوار مغز ندارع  شوهرمم تا چند روز خونه نیست

من نمیفهمم شوهرمم نیست یعنی چی؟؟؟؟ خانم بچه شاید تشنج کرده میخای منتظر شوهرت بمونی؟؟؟ زنگ بزن از هر جا یه امبولانس بفرستن خودت ماشین بگیر ببرش چمیدونم

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
نه

آخه انگار می‌خاست پاشه و بیدار شده نمی‌تونست 

بعدش هوشیار بود من میگفتم چرا داره می لرزه پاشو تکون میده شروع کرد به محکم تکون دادن پاش

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
آخه انگار می‌خاست پاشه و بیدار شده نمی‌تونست  بعدش هوشیار بود من میگفتم چرا داره می لرزه پاشو ...

من تاپیک رو ترک میکنم اصلا درک نمیکنم که چرا گوشی به دست نشستین جواب میدین به کاربرا به جای اینکه به داد بچه تون برسین!!!!!! عجیبه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
وای خدا  اونقدر استرس دارم  پسرم چند سال تشنج پنهان داشت  خدا کنه تشنج نباشه

وااا چرا نمیگی..پس ۱۰۰ درصد تشنجه

هنوزم تصمیم نداری ببریش اورژانس؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”