2777
2789
یا خداااا دیگه برات پیش نیومد؟

نه پیش نیومد . اما من کلا عجیب بودم مجردیم. قبلا میتونستم با یه پیرزن سرتاپا مشکی ارتباط بگیرم که تو دوران بارداریم این قضیه شدت گرفته بود تو خواب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پیش نیومد . اما من کلا عجیب بودم مجردیم. قبلا میتونستم با یه پیرزن سرتاپا مشکی ارتباط بگیرم که تو ...

یعنی وقتی مجرد بودی تو بیداری پیرزن رو میدیدی؟

تو فک‌کنم کلا جن داری بعضیا دارن

شما داستان ترسناک ندارین؟!

دوست منم گفت صبح شوهرش رفته سرکار چند دقیقه بعد یه نفر رو دیده کاملا شبیه شوهرش با همون لباس و صداش کرده ملیحه(اسمش ملیحه‌ست) میگه یهو بلند شدم جواب دادم جان؟ بعد دیدم نیستش یادم اومد شوهرم رفته سر کار و خونه نیستش. میگه زنگ زدم به شوهرم گفتم تو سرکاری؟ گفته آره

یعنی وقتی مجرد بودی تو بیداری پیرزن رو میدیدی؟ تو فک‌کنم کلا جن داری بعضیا دارن

نه بیداری نه. تو خواب. مثلا راحت میتونستم از احوال بقیه یا نیتم مطلع بشم

دوست منم گفت صبح شوهرش رفته سرکار چند دقیقه بعد یه نفر رو دیده کاملا شبیه شوهرش با همون لباس و صداش ...

خیلی بده واقعا. من مدام یادمه که زمزمه ام این بود که من ازت نمیترسم😂😂😂

چه خوب الان دیگه نمیبینیش؟

اون پیرزن دیگه نیست. اما هر شخصی تو خواب هر چیزی بهم بگه حقیقت داره و حتما اتفاق می افته.

ولی سر ازدواج خواهرم این پیرزن  خیلی اذیتم کرد. مدام میگفت بهمش بزن... نزار سر بگیره...پشیمونی داره چه طور میخواین سرتونو بالا بگیرین تو مردم!

اون پیرزن دیگه نیست. اما هر شخصی تو خواب هر چیزی بهم بگه حقیقت داره و حتما اتفاق می افته. ولی سر از ...

خب حالا ازدواج خواهرت چیشد؟ خوشبخته؟ میخوام بدونم پیرزنه راست میگه یا دشمنته؟

اگه بگی نمیترسم بیشتر اذیتت میکنن اون لحظه باید اسم امام علی رو بیاری چون خیلی ازش میترسن

نه من سنجاق و ایه قران وصل کرده بودم به خودم و مرتب هم وضو گرفته و ذکر میگفتم. این حس و داشتم که داخل یه هاله ی محافظتی شدیدم خدایش

خب حالا ازدواج خواهرت چیشد؟ خوشبخته؟ میخوام بدونم پیرزنه راست میگه یا دشمنته؟

اره متاسفانه. شوهرخواهرم خیانت کرد به خواهرم. خواهرم بخشید و برگشت و ما هم نذاشتیم کسی بفهمه اما پیرزن اصرار داشت که همه می فهمن. امیدوارم این حرفش به حقیقت تبدیل نشه...تحملشو نداریم چون ازدواج دومشم بود خواهرم طفلک