الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل از خواب غذا نخوری و بخوابی حداقل يکی دو ساعت بعد از غذا نخواب و بعد از غذا ب آرامی فدم بزن غذا هضم بشه رو دلت نمونه آدامس خوردن هم خوبه واسه هضم و سبکی معده چای هم اصلا نخور تو بارداری خیلی مضره
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
سه ماهه دوم خیلی خوبه.بازسه ماهه سوم پدر آدم درمیاد.البته من ازون محدود کسانی بودم که ازسه ماهه دوم دچار درد لگن شدم که تاالان بامن همراه بود ورفته رفته بدترشد،انگار استخون لگنم شکسته وداره تو گوشتم فرو میره،کل بارداریم لنگ زدم واین یک ماه رو خدا بخیر کنه.انشالله که بارداری خوبی رو پشت سر بزاری و به سلامتی نینیتو بغل کنی