2777
2789

یه دختری از اقوام نزدیکمونه نمیگم ک شناخته نشم

۲۰ سالشه مشکل اعصاب روان داره

مادرش خیلی ناراحته همش غصه میکنه میگه روزی ۸ تا دارو میخوره بازم خوب نشده همش دکترارو میچرخن

خودشم تو مهمونی هامون همش میره اتاق می‌خوابه با ما تو جمع نمیشینه 

فقط یه باشگاه اونم انگار بزور مادرش میره 

مثلا مادرش میگفت دیشب فقط ناله می‌کرد و می‌کوبید با مشت به زمین و گریه میکرد میگفت گشنمه هرچی هم میپرسن چی میخوری نمیگه هرچی میارن میگه نمیخورم و گریه ک گشنمه

همش میگه به خانوادش شما کثیفید دستتون و باید ۵ مرتبه ریکا بزنید بشورید از دست خانوادش چیزی نمیخوره میگه کثیفید خودشم انرژی نداره پاشه چیزی درست کنه بخوره فقط خوابیده..

خیلی هم کم حرف و ساکته..

نظرتون چیه چیکار کنن 

مشکل اوتیستم دارن ؟

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتیسم توبزرگسالی چطوره؟البته اتیسم شدیدنه ها متوسط

اتیسم بیماریه که از بدوه تولد با فرد هستش وناگهان تو بزرگسالی اتفاق ننیفته  تو هر فردم عاایمش فرق داره ویه طیف از خفیف تا شدید رو داره خفیفش آسپرگر بهش میگن که افرادی مثل ایلان ماسک وبیلگیتس بهش مبتلا هستن نوع شدید ومتوسطشم علایمی مثل رفتار تکراری علایق محدود ناتوانی دردرک احساسات بقیه تکم خیلی رسمی عدم برقراری ارتباط چشمی و...