بچه ها شوهرم خیلی موذی خیلیی اصلا آدم فکرشم نمیکنه و جلوی من از اون سر به زیراست قبلا همش دیدم فیلمای بد نگاه میکرد چن بار مچشو گرفتم که از ترس من گذاشته کنار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد الان تازگیا دوباره اون فیلمایی که خیلی صحنه دارن رو ذخیره کرده تو اینستا که کاملشو بگیره ببینه همش یه چیزایی نگاه میکنه اونم قایمکی ولی من همیشه سریع میفهمم
همینجوری که تایپ میکنم بخدا دارم یسره گریه میکنم از وقتی باردارم بجای اینکه هوامو داشته باشه همش باهام بد رفتاری میکنه اون به کنار هیز باشیم نمیخواد بزاره کنار
بخشید این سئوال رو میپرسم چون بارها برام سئوال بوده که چرا خانم ها بدشون میاد آقایون از اون فیلمها ب ...
چون زنش احساس ناکافی بودن میکنه چون کم کم مقایسه میشه اندام و ... بعد اینکه فک نکنم کسی دوست داشته باشه شوهرش با دیدن زنای لخت و.. حالش خوب شه . بعد اینکه رابطه زن و شوهری کم کم سرد میشه