2777
2789
عنوان

طلاق

234 بازدید | 9 پست

با سلام یک و نیم ساله ازدواج کردیم

یک‌سالم نامزد بودیم تو این دو سال و نیم خانومم ۲۰ بار بهم گفته طلاقم بده طلاق میخام

هر دفعه که دعوایی پیش میاد اینم طلاق میخاد ولی بعدش میگه از ته دلم راضی نبودم طلاق بخام

میمونه دعوای بعدی همون اش و همون کاسه

میخام ایندفعه که اینکارو کرد واقعا طلاقش بدم اینقد گفته دیگه عادی شده برام

لطفا نظرتونو بگید ببینم کارم درسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقدام نکن 

فقط بهش بگو من حال و حوصله ندارم خودت برو درخواست بده هرجاش لازم بود بگو من بیام

اگر رفت ک‌دلش با زندگی‌نیست اگرنه سری‌بعد این حرف و نمیزنه چون میبینه تاثیری نداره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

فقط میخواد که شما نازشو بکشید فقط بلد نیست یا نمیتونه بگه

راهش طلاق نیست!مگه دوست داشتن اینه که تا طرف مقابل یه چیزی گفت شما هم بگید باشه طلاق ؟!!!!پس عشق بینتون چی ؟

باهاش حرف بزنید که دیگه این حرف و نزن.شما بیشتر بهش توجه کن.

عادی شده لفظش براش

طلاق انقد زود و نقل و نبات انجام نمیشه

یبار تا دم دادگاه ببرش تا یکی دو مرحله پیش بره یکم بترسه از سرش میفته 

چون میفرستن پیش مشاور هم خودش کلی کمک میکنه یکم بیدار بشه و زندگیو انقد مسخره و بچه بازی در نظر نگیره

[QUOTE=326261881]۲۰ بار دقش دادی چرا شفاف توضیح نمیدی

شما میگی دقش دادم

ولی شاید یکم بیشتر درباره جزییات بدونی نظرتون عوض بشه

جزییاتی مثل اینا

اولین حرف طلاقش درمورد یه گوشواره بود که شکست گفتم بزار سر برج میبریم عوض کنیم دقیقا تا سر برج قهر کرد رفت خونشون و از طریق مامانش بهم گفت که تا عوض نکنی نمیام و طلاق میخام درحالی که کلا ۶ روز مونده بود تا سر برج

یبارش وقتی بود که دستم شکسته بود خونه نشین بودم گفت من زنتم پرستارت نیستم رفت و بعد حدود یماه اومد خونه اینم بگم که منم تو این یماه اصلا سراغشو نگرفتم

عادی شده لفظش براش طلاق انقد زود و نقل و نبات انجام نمیشه یبار تا دم دادگاه ببرش تا یکی دو مرحله پ ...

خیلی مسخره بازی شده زندگیم

سر ساده ترین چیزای ممکن طلاق

بگم مطمئنم خندتون میگیره

ولی این دفعه حتما همین کارو میکنم

ممنون بابت نظرتون