2777
2789
نه جانم حق مارو نخورده ولی هیچ کدوم از دخترای فامیل از زبون این زن کم زخم زبون نشنیدن و پشت سره تک ت ...

اسی مث خودمی منم یه خواهر شوهر دارم اصلا زندگیش بیست دیپلمم هست ولی یه ازدواجی کرده که نگو منم صب تا شب تو فکرشم .البته خواهرشوهرم خدایی زن خوبیه ولی شوهرش از خودش خیلیییییییی سرتر و پولداررررر چه خرجا که نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دل شاید سختی زیاد تو زندگی کشیدن و این شده جبران روزای سخت شون الهی بهترین ها قسمت تو هم میشه ...

ممنون عزیزم بابت دل مهربونت 😘🌹😍

اخه واقعا آدم خوب و خوش ذاتی نبود که بگیم این پاداش کار خوبشه .تا یادمه صفحه پشت سر دخترای اینو اون میزاشت ولی خودش به یه پشه نرم رحم نمیکرد.یادمه با دوست پسر عموی من دوست شده بود یه مدت اونم دیوونه شده بود میخواست بگیرتش بااینکه ۲۰ سال تفاوت سنی داشتن اونموقع

استارت خدا روشکر می دونی اون خانم چقدر از این واون تیکه شنیده بود بابت شرایطش🥺🥺

نه والا بقیه جرات نداشتن به این خانم بگن بالا چشمت ابروعه وگرنه از چند جهت به قسمتای مساوی تقسیم میکرد.انقدری که ایشون بد ذات بود نامادری سیندرلا اینجوری نبود

اسی مث خودمی منم یه خواهر شوهر دارم اصلا زندگیش بیست دیپلمم هست ولی یه ازدواجی کرده که نگو منم صب تا ...

باز برای شما دختر خوبیه این خانم اصلا نگم فاجعس از همه لحاظ🤣🤣🤣لمپنیه برای خودش