2777
2789

دوستان خیلی مهمه برام. میخام اسمم رو عوض کنم.

شاید از نظر بقیه یچیز چرت باشه، ولی تغییر اسمم حس و حالمو خوب میکنه. و اینکه میتونم باورم رو تغییر بدم نسبت ب زندگیم. کسیو میشناسید ک حرفه ای بتونه بر اساس حروف ابجد و ماه تولد اسم بهم پیشنهاد بده؟ (اگر اشنا ب علم جفر باشه بهتره) و اینکه کسیو میشناسید بعد تغییر اسم، زندگیش هم تغییر کرده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

تو رو خدا برا سلامتی مادرم دعا کنید💔🙏🏻

امروز ازش نمونه برداری کردن دعا کنید سرطان یا تومور بدخیم نباشه و زود زود خوب بشه

قسمتون میدم به امام رضا(ع) براش حمد شفا بخونید 😭😭😭

هر تجربه از خودتون یا اطرافیانتون دارید لطفا ب اشتراک بذارید ممنونم

مادر خودم اسم شناسنامش یچی بود اسمی صداش میزدن یچی بعد وقتی اسم شناسنامشم تغییر داد همون یذره اخلاقیم داشت پرید و شکر حدا کاری میکنه روزی ده بار ارزوی مرگ کنم 🤌😂

پس تو انتخاب اسمت دقت کن خیلی مهمه حتی ممکنه اوایلش یکم بهم ریختگی تو زندگیت به خاطر تغییر ارتعاش به وجود بیاد تحمل کن 

خیلی اعتقاد دارم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

منم دوست دارم عوض کنم  مگه اسمت چیه؟

ببین عزیزم اسم رو سرنوشت ادم خیلی تاثیر داره.

خیلیا علمشو ندارن و رد میکنن این مطلب رو.

ولی من چندین روزه دارم درموردش مطالعه میکنم. چندنفری هم پیدا کردم استاد این کار هستن، ولی یا اعتماد ندارم زیاد

یا اونی ک کارش خوبه خیلی دندون گرده.

کلا ادم یبار میتونه اسمشو عوض کنه

و اینکه میخاد عوض کنه حداقل ی هزینه ای رو بابت این قضیه بده و دیگه خیالش راحت باشه

مادر خودم اسم شناسنامش یچی بود اسمی صداش میزدن یچی بعد وقتی اسم شناسنامشم تغییر داد همون یذره اخلاقی ...

ممنون عزیزم

چقدر بد!!

ینی بر اساس اابجد و ارتعاش نبوده تغییر نامشون درسته؟