2777
2789
عنوان

چه جوریییی یه عده انقدر شانس دارن

131 بازدید | 12 پست

وقتی میبینم من این همه باید درس بخونم و سختی بکشم تا بتونم بعدا به درامد برسم ولی طرف انقدر راحت و بدون دردسر از طریق نادرس پولای عجیب و زیاد درمیاره واقعا میمونم بهترین زندگی هم داره حالا اگه ما باشیمااا .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شانس وجود نداره

صدرصد یه دلیلی داره که ما نمیدونیم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

عزیزم این که اسمش شانس نیست.

یک موادفروش درامدش از یک پزشک بیشتره، آیا موادفروش شانس بیشتری داشته؟!

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

عزیزم این که اسمش شانس نیست. یک موادفروش درامدش از یک پزشک بیشتره، آیا موادفروش شانس بیشتری داشته؟!

خب مگه این پول نادرست نیست پس چرا از همه نظر بهترین زندگی رو با اون پولا راه میندازه طرف

ادمهای حسرتی از زندگی عقب اند و هرروز بیشتر عقب میفتند، الان تو چه حسرت بخوری چه واسه خودت از راه در ...

حرفت درسته ولی بعضی اوقات آدم کم میاره بابت اینکه انتخاب کرده شریف زندگی کنه وقتی اطرافیانش رو میبینه

خب مگه این پول نادرست نیست پس چرا از همه نظر بهترین زندگی رو با اون پولا راه میندازه طرف

پول داشتن یک مقوله‌ی کاملا مادی هست و نمیشه انتظار داشت بخاطر اینکه پولش حلال نیست زندگیش جهنم باشه. بهرحال پول داره و میتونه خرج کنه و یک زندگی به ظاهر همه‌چی تمام بسازه. ولی درست و نادرست بودنش به ارزش‌های اون شخص بستگی داره. شما حاضر هستی از راهی که مخالف ارزش‌های فردی و اجتماعی هست پولدار بشی؟! 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را