بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
اگه طرف مریض و مشکل داره نمیتونه بره سرکار به نظرم باید بهش کمک کرد
ولی کسی دوست نداره کار کنه به اونا باید کار داد نه پول مفت.
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدمهای جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربههای جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش
راستش منم نظرم همینه،وای یه جاهایی باید اغماض کنیم ،بازم این نظر منه،چون ماهم برای خدا گاهی نقش بازی میکنیم خب
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من تو مترو به ی دختره پول میخواستم بدم گفتم پنجاهیه خورد داری؟ کیفشو وا کرد پرهههه پول بود البته این بنده های خدا معمولا ی رئیس دارن برای اونا کار میکنن
بنظرم فرقی نداره اونی ک گدایی میکنه به هر نحوی محتاج پوله و خیلی خوبه ک درحد توان کمک کنیم ولی از اونا ک سالمن میتونن سرکار برن ولی گدایی میکنن خوشم نمیاد کمکم نمیکنم