2777
2789

میخوام آدمایی که تقریبا هم سن و سالم هستن ببینم در چه حالن

چ میکنید؟دانشجو هستید؟شغل دارید؟ دوست پسر پایه دارید؟نامزد دارید؟ هدفتون از زندگی چیه؟ حال روحیتون چطوره؟ خانواده خوبی دارید؟

یعنی مثل آدمای اطرافم یا آدمای فضای مجازی همه خوشبخت یا درگیر درس و دانشگاه یا درگیر دوست پسر و نامزد هستید؟

من هیچ کدوم از اینا نیستم🥲💔

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲

خوبم 

همه چی عالی

پشت کنکورم

همه چی عالیه بازم

عااا راستی هوا هم خوبه😂

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهم ن رل ن کسی عاشقمه ن خواستگاری و... ولی چیزی خودم کراش زدم رو یکی ن از دور زندگی قسنگه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

۲۲ 

همه چی عالی 

دارم فارغ التحصیل میشم تو فکر ارشدم 

خانوادم خوبن و همراهمن خداروشکر 

نامزدمم خیلی خوبه خداروشکر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

منکه دانشجوئم و منتظرم کلاسام شروع بشن...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

۲۲  همه چی عالی  دارم فارغ التحصیل میشم تو فکر ارشدم  خانوادم خوبن و همراهمن خدارو ...

چطوری تو این سن فارغ تحصیل شدین من اواخر ۱۹ سالگی رفتم دانشگاه الانم تازه بیس سالم شده ترم یک ام 😭😭تازه تموم شده ترم یک

میگذره(: