2777
2789
عنوان

شما هم تو دوران عقد با نامزدتون دعواتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 22 پست
منم. ۶ ماه بعد عروسیم فهمیدم ام اس دارم اگر تهرانی برو پیش دکتر حریرچیان کارش حرف نداره 

توروخدا به کمکت نیاز دارم

رژیم غذایتت چی هستش یعنی چیزای سرد میخوری؟؟

شوهرت چیزی نمیگه؟؟

رفتارشوهرت عوض نشد؟الان حالت چطوره؟؟

۱۵ ساله زندگی می‌کنیم مشکلی ندارم البته من تشنج فروکال و فیبروم مغزی هم دارم همسرمم میگه بیخیال دنیا هرکی یه مشکلی داره تو هم مشکلت این مدلیه . زندگی خیلی پر چالشی هم دارم ولی زندگی ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به کمکت نیاز دارم رژیم غذایتت چی هستش یعنی چیزای سرد میخوری؟؟ شوهرت چیزی نمیگه؟؟

ببین دکتر من بهترین دکتر ایرانه میگه ربطی به غذا نداره. مهمترین عامل استرسه . باید استرس رو کنترل کنی و از گرما و خستگی و بی‌خوابی فاصله بگیری 

شوهرمم اصلا واکنش خاصی نداره چون منم زن قوی ای هستم کل ناراحتیم برای بیماریم ۳ روز بود بعدش برگشتم به زندگی معمولی فرقش فقط داروهامه

اخه من ماست میخورم حس میکنم یه طوری میشم  .میشه بگیدچندتا پلاک دارین

من جمعا ۲۶ تا پلاک مغز و گردن و نخاع دارم به همراه ۲ تا فیبروم مغزی و تشنج فوکال 

پیشنهاد میکنم بیا پیش حریرچیان درمان درست بگیر .  اینجوری کامل کنترل میشه و هرگز پیشرفت نمیکنه 

من جمعا ۲۶ تا پلاک مغز و گردن و نخاع دارم به همراه ۲ تا فیبروم مغزی و تشنج فوکال  پیشنهاد میکن ...

نوبت میده ؟؟میشه شماره مطبشو بدی؟؟

واسه زایمان مشکلی پیش نیومده برات خدایی نکرده ؟؟

نوبت میده ؟؟میشه شماره مطبشو بدی؟؟ واسه زایمان مشکلی پیش نیومده برات خدایی نکرده ؟؟

۶۱۱۹۳۰۲۳ فردا صبح زنگ بزن منشیش خانم موسویه 

مرکز جامع تحقیقات ام اس بیمارستان امام خمینی 

من مشکلی برای بارداری نداشتم کلا ام اس مانع بارداری نیست فقط باید به دکتر بگی که داروی مناسب برات انتخاب کنه