2777
2789
عنوان

کیست پستان

1294 بازدید | 62 پست

دوستان سلام.

من کیست پستان دارم بیش تراز ده عدد ،یه ماهی بود سینم داخلش میسوخت دیروز رفتم سونو معلوم شد کیست دارم،شما تجربه ای دارین؟

احساس میکنم دلیل این کیستا بلغم و سردی بدنم هست،چون علائم سردی بدن زیاد دارم،مثل خلط پشت حلق,شکم داشتن با وجود لاغری،بی میلی جنسی،افسردگی و غم،کیست تخمدانم دارم فیبروم رحمم دارم.

پیشنهاد و راه کاری برام دارین؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین Eگل مغربی بخور شکلات قهوه سوسیس کالباس ب هیچ عنوان نخو کلم بروکلی خیلی خوبه برات بخور بامیوه ...

گل مغربی و ویتامین ای دکتز برام تجویز کرده.

اونایی هم که گفتی من دهن نمیزنم هیچ بهشون.وزنم اضافه دارم اما چاق نیستم

انقدر از این طبه سنتی بدم نیاد... کیستت بزرگ نیست،۶ ماه دیگه سونو بده،اگه بزرگه،ببر متهصص زنان یا ح ...

منم طب سنتی رو قبول ندارم اما واقعا بدنم سرد شده مشخصه.

بزگترینش ۱۲ میل بود،دکترم گفت بعد شش ماه تکرار کنم سونورو

باشه.مدام درحال رژیم و پیاده رویم.بنظرت نرم ام آر ای؟میگم نکنه چیزی خطرناکی باشه سونو نشون نداده

نه بابا نگران نشو الکی منم دارم چند ساله دانه چیا هم بخور خوبع نگران نباش گلم اسمت ادمو گشنه میکنه🤣🤦😂

همون.تکرار کن.اگه افزایش سایز داشتی برو ام.ار‌ای

رحم و تخمدانم که هر شش ماه باید سونو شن

کبدمم همینطور

اینم اضافه شد🫠 الان نرم ام آر ای؟نکنه سونو اشتباه کرده باشه

نه بابا نگران نشو الکی منم دارم چند ساله دانه چیا هم بخور خوبع نگران نباش گلم اسمت ادمو گشنه میکنه🤣 ...

شما چندتا داری؟ من پنج تا تو راست بیش تراز ده تا تو چپ