2777
2789
عزیزم پزشکی رو شاخته

ولی‌هیچی‌بلد نیستم و‌نخوندم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
احترام زمانی حفظ میشه ک  احترام ببینی میدونی  امثال ادمایی مثل شما  خیلی بدن شما چی ...

آقا لطفاً جواب ایشون رو هر چی هم گفتن ندید چون ب دعوا کشیده میشه هر دو نظرتون محترمه برای من ولی شما لطفاً جواب ندید هر چیزی که گفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهمیه ۲۰ درصد خیلی تاثیر گذاره؟

خیلی زیاد تاثیر میزاره 

استاد من می‌گفت من کنکور خیلی نخوندم و فقط به مدالم اکتفا کردم 

اگر مدال نقره و برنز بیاری خیلی کم هم برای کنکور بخونی دانشگاه های تهران قطعا قبولی مگر اینکه خیلی خراب کرده باشی 

و اینکه استاد من گفت اگر مدال هم نیارین شما میتونید کنکور رو توی یکسال جمع کنید 

دوتا صفر به رتبه الانش اضافه کن میشه رتبش من هلاک عدالتشونم خب زحمت کشید نصف این پولایی که دارن میبرن رو بدین بهشون نه که سهم ما بیچاره ها که انقدر درس میخونیم رو بدید بهشون 

می گن صندلی سهمه ایا اضافه برتعداد صندلیه غیرسهمیاست حق کسی ضایع نمی شه

اضافه؟خواهر من خودمون رو گول نزنیم

وقتی ظرفیت ۱۰۰  نفره

و  ۲۰ نفر خارج ظرفیت میتونن

چرا  یه جا ۱۲۰  نفر نره دانشگاه

بیایید  همدیگه رو بچه فرض نکنیم

من  همیشه  قدر دان  اوناییم ک  رفتن  جنگیدن

سهمیه دارا یه جورایی با هم سطح خودشون مقایسه میشن... برای آزمون دکتری شنیدم دیگه از سهمیه نمیشه استفاده کرد اگر اینطور باشه پس اینا فقط میتونن عمومی بشن اما برای آزمون دکتری که همه هم پزشک هستن دیگه باید به تلاش خودشون بستگی داره اونجا از کنکور سخت تره همه پزشک

اضافه؟خواهر من خودمون رو گول نزنیم وقتی ظرفیت ۱۰۰  نفره و  ۲۰ نفر خارج ظرفیت میتونن چرا ...

خودتون می گید ظرفیت۱۰۰نفره

نه سهمیم نه ازکسی دفاع می کنم بابحث منوشماماین موضوع تغییری نمی کنه پس ریپ نزنیدلطفا کاربریم ولازم دارم

اضافه؟خواهر من خودمون رو گول نزنیم وقتی ظرفیت ۱۰۰  نفره و  ۲۰ نفر خارج ظرفیت میتونن چرا ...

منظرشون اینه مثلا میگن استان تهران منطقه ۱ ۵۰ نفر بردارن که ۱۰ نفرشون مثلا سهمیه دارا باشن و مثلا ۱۰ نفر دیگه حومه باشن خب اونایی که جز ۱۰ نفر سهمیه هستن یعنی اگر تهران ۴۰ تا سهمیه دار باشن بین اینا رقابته که ۱۰ نفرشون انتخاب شن