2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به بچه های دکترا و پرستارا و کادر درمان که تو کرونا مردن هم ،سهمیه کنکور میدن ؟ مگه اونا جهادنک ...

ببین دوست  عزیز

من ن  پدرم جانباز بوده نه اقوامم

ولی  هر کی رفته جبهه نظامی بوده؟سرباز بود  یا جوانای ۱۵-۱۶ساله ک  رفتن  که ما  تو اسایش باشیم(گرچه اسایش نداریم)هر کسی  از خاک کشورش دفاع کنه

باید  قدر دانی  بشه

ولی کاش   سهمیه رو برمیداشتن

ب جاش پول میدادن

زمین میدادن

میدونی  خیلیا به خاطر کنکور  نابود شدن

افسرده شدن

و  یه عده مفت خور  قبول شدن...

این سهمیه هایی که پز میدن واقعا مزخرف و رو مخن ادای نخبه ها رو هم در میارن 

من یکی از دوستام مدال نقره المپیاد شیمی رو داره و دانشجو پزشکی تهرانه یکبار هم پز نداده 

یکی از استاد هام مدال طلا المپیاد رو داره و دانشجوی پزشکی شهید بهشتیه هیچ وقت ادا نخبه بودن نداشته 

احترامتو حفظ کن بی عرضه نباش 

برو به یکی دیگه گیر بده

لطفا  ریپلای  نکن

از اونجایی که ادم با خونواده و  با شعوری هستی

میدونم  ریپلای  نمیکنی

در ضمن  مجازی جای  خالی کردن  عقده نیست

این سهمیه هایی که پز میدن واقعا مزخرف و رو مخن ادای نخبه ها رو هم در میارن  من یکی از دوستام م ...

چطوری بود خیلی درس میخوند؟؟؟

آخه منم میام سال بعد المپیاد ادبی بدم خیلی استرس دارم که ب کنکور نرسم یا جا بمونم

چطوری بود خیلی درس میخوند؟؟؟ آخه منم میام سال بعد المپیاد ادبی بدم خیلی استرس دارم که ب کنکور نرسم ...

من خودم میخوام المپیاد شیمی بدم با خیلی ها صحبت کردم ولی استاد هام و مشاور ها میگن المپیاد خیلی خیلی به کنکور کمک میکنه و اصلا ضربه نمیزنه 

شما احترامتو حفظ کن. باشه؟ دیگه هم ریپ نزن

احترام زمانی حفظ میشه ک  احترام ببینی

میدونی  امثال ادمایی مثل شما  خیلی بدن

شما چیکار داری  به  این ک من  اینجام  یا ن

ب شما چ  ارتباطی داره؟

میایید گیر میدین بعد توقع احترام دارید

ادمایی مثل شما همونان ک  زندگی مردمو بهم  میریزن بعد میگن چیکار کردم