2777
2789

کیا امروز خونشون حسابی تمیزکردن..شامشونم آماده س؟!؟حمومم رفتن ..کاراشونم کردن..الان باخیال راحت نشستن خوراکی میخورنو تو تاپیک هستن...

تازه ناهار فردارم پختم🤭🤭🤭البته چن شاغلم مجبورم ناهارو شب بزارم...

😂😂آدم کل کاراشو کردنی چه راحته

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال شدم برات😍😍

خدا بهت قوت بده ♥✨

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
من همیشه همینه😅😅 همیشه خیالم راحته

منم هرروز خونم ترتمیزه...امروز سرکار نرفتم موندم خونه ازته خونرو مرتب کردم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

شما جزو بندگان برگزیده خدایی...

من خونم نامرتبه چون وسط خونه تکونی ام...💪🌱

شام ندارم چون مریض اورژانسی داشتنم اومدم بیمارستان...🥺🤍

حتی فردا هم ممکنه نهار نداشته باشیم😅🤕

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

خونم تمیزه حمومم رفتیم با پسرم...

فقط شام حاضر نیست 

چون شام امشب با همسرمه اون باید بیاد درست کنه😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من سرماخوردگی افتادم دارم میمیرم باید پاشم لباس بشورمو ناهار فردا رو درست کنم چون مامانم زود صبحونه میخوره بودم ناهار میخوره حوصله نمیشه صبح زود ناهار درست کنم وای نه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️