2777
2789
عنوان

این رو تا ابد برای خودت تکرار کن

95 بازدید | 9 پست

اینو تا ابد برای خود تکرار کن...

هیچ کس ارزش اینو نداره بخاطرش ازخوابت، تفریحت، ورزشت، کارت، هدفت، درست دست بکشی؛

تاکید میکنم هیچ کس! ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینکه اینکارو برای رضای خداوند انجام بدی نه برای رضای بنده ش...‌!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بحث رضایت قلبی فرق داره 

عشقم هروقت قلبت راضی شد فقط برای خداوند حتی یه لیوان آب دست مادرت یا همسرت بدی،اون کار ارزش داره وگرنه هرکار خوبی که برای خداوند نباشه و برای بنده هاش باشه هیچ نتیجه ای نداره جز به زحمت افتادن الکی ما !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عشقم هروقت قلبت راضی شد فقط برای خداوند حتی یه لیوان آب دست مادرت یا همسرت بدی،اون کار ارزش داره وگر ...

عزیزم منظور جمله اینه که برای هرکسی وقت نزار نه اینکه کلا خودتو از بقیه دور کن وکلا هیچ کاری نکن

عشقم هروقت قلبت راضی شد فقط برای خداوند حتی یه لیوان آب دست مادرت یا همسرت بدی،اون کار ارزش داره وگر ...

دقیقا همینطوره خیلی نیاز بود این جمله رو الان بشنوم

بدون امضا

عزیزم منظور جمله اینه که برای هرکسی وقت نزار نه اینکه کلا خودتو از بقیه دور کن وکلا هیچ کاری نکن

عزیزم کاملا منظورتو متوجه شدم،نگفتم دوری کن گلم،گفتم عادت کن حتی ساده ترین کارهارو هم برای خداوند انجام بده و توقعتو از دیگران صفر کن🌹

دقیقا همینطوره خیلی نیاز بود این جمله رو الان بشنوم

❤️🫂