2777
2789
عنوان

کدبانوهای خیارشوردرست کن بیان

114 بازدید | 19 پست

سلام خانم های گل...

من هرچی خیارشور درست میکنم پودر وله و لورده میشن..میشه راهنمایی کنید؟؟؟

خیارشورهارو میشورم با نمک و آب لوله و سبزیجات خشک میریزم توشیشه و میبندم...سرکه هم اصلا نمیریزم اما له میشه نمیدونم چرا...

اگرسیرباشع میندازم اگر نه هیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ازای هر ۱۵کیلو اب یک کیلو نمک بریزین 

و اینکه برای تردی خیار با خلال دندون چندتا سوراخ تو خیار بزنین که اب توش نمونه 

وحتما از ظرفایی با درب کوچک مثل بطری نوشابه یا دوغ استفاده کنید

نکته کلیدی بعد از انجام و جاسازی سبزیجات و خیارها داخل بطری در بطری به مدت ۲۴نبدید تا هواش تخلیه بشه مثل کف وحباب از درب بطری سرازیر میش واینجوری خیارشورتون خراب نمیشه.

اینم بگم من هرساله نزدیک ۱۰۰۰بطری به این روش درس میکنیم و طی سال میفروشیم

بعد آب ب مقداری ک می‌دونی خیار هات رو کامل بپوشونه بریز توی قابلمه بزرگ با یه لیوان سرکه سفید با ترخون تازه ،سیر یا موسیر خورد شده، نخود شسته شده،فلفل،نمک، همشو قاطی کن بزار بجوشه

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱
خیار بازاری ها تو میوه فروشی میگیرن

خیار بوته ای باید بگیری خودشم ریزترین اندازه آبشم بهتره بجوشونی خنکش کنی بعد با نمک مخلوط کنی اندازه نمکشم هر یکونیم لیتر ۱۲۵ گرم نمکش بهتره نمک معدنی باشه ازین دونه درشتا بعلاوه سیر و تلخون بالاشم شوید بذار

اون محلولی ک جوشید بزار کمی از داغی بیفته بعد بریز توی شیشه روی خیار ها بعدم یه پلاستیک بزار دهن شیشه و سرش

و محکم ببند

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱