2777
2789
عنوان

من یہ سوال دارم

93 بازدید | 9 پست

چراوقتی کسی ک حس ششم دارہ ازش 

خواھش میکنم برامنم ازحسش استفادہ کنہ اصن جواب نمیدہ چراتوھمین سایت بہ سوالات خیلیا دراین موردجواب دادہ میشہ چراکسی جوابم نمیدہ

منم زخم خورده ام😅

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حس ششمی که رو خور نداشته باشه تو باید از بین میلیون ها نفر یکی اینطوری پیدا کنی که تونسته باشه با تمرین و دور کردن هر نوع حس منفی رو از خودش دور کنع این حس ششم ها احتمال درست بودنشون ۲۵ تا ۴۰ درصده که خودت هم میتونی داشته باشی اگر بهش اعتماد کنی و انرژی منفی رو از خودت دور کنی

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بہ ف ال و سرکتاب حس ششم اعتقاد دارم 

فال که کلا هیچ مبنایی نداره

حالا سرکتاب یه سری مطالبی هست در موردش

حس ششم هم ادراکات فراحسی هست. صرفنظر از اینکه بگیم علم چه دیدگاهی بهش داره من سوالم از شما اینه که اگه چنین چیزی وجود داشته باشه و فردی پیدا کنیم که چنین توانایی هایی داره چرا باید مثلا بیاد تو نینی سایت و جواب سوالات بچه ها رو بده؟؟؟

که یکی میاد میگه اگه راست میگی شلوارم چه رنگیه و اون یکی میاد میگه جوابمو میده یا نه